Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Projector Magic 

Ja, dit wil ik!


#projectorlifestyle plaats je in je story over de heerlijke wandeling die je net met een vriendin maakte. Terwijl zij koffie voor jullie bestelt, bekijk je snel even je DM’s. Je grijns  wordt daardoor nog groter.


Toffe shares over de masterclass die je vanochtend verzorgde. Het geven van de masterclass was een eitje. Je noemde terloops je diensten en zag een paar minuten later een bestelling binnenkomen. Terwijl je aan het wandelen was, kwamen er nog een paar binnen.


Genietend van je koffie vertel je je vriendin over de DM die net binnenkwam: “Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me kan helpen en volg je hier met veel plezier. Ik wil leren van iemand met jouw kennis en kunde. Hoe kan ik met je samenwerken?"


En denkt: hoe fijn is het dat ondernemen vanuit ease, joy & flow me zoveel nieuwe klanten oplevert? Het voelt niet eens alsof ik aan marketing doe. De juiste uitnodigingen komen moeiteloos op me af, zonder dat ik er hard voor hoef te werken.


Dit is wat er gebeurt als je van jouw projectorschap je SUPER POWER maakt

Dan weet je eindelijk écht dat jij niet hard hoeft te werken, omdat jij in korte tijd heel veel kunt doen. En besef je dat jij geen pushy salestechnieken nodig hebt. Je hoeft alleen maar te zijn, want jouw energie is MAGISCH.


Lijkt dit jou ook wat? Dan is Projector Magic iets voor jou! Het is voortgekomen uit mijn eigen zoektocht en Human Design Experiment de afgelopen jaren.

Nanneke van Drunen

Als je net als ik bent, voelde je misschien in eerste instantie opluchting toen je ontdekte dat je projector bent qua Human Design. Vielen er puzzelstukjes op hun plek.

 

Maar de kans is groot dat je daarna dacht: KAK! Hoe dan?

 

Dat was tenminste wat ik dacht. Mijn bedrijf liep prima, maar ik werkte me kapot. Moe? Ik? Nee hoor!! *hangt uitgeteld op de bank* 🙈

 

Hoe kun je in hemelsnaam door minder te werken meer geld verdienen (🤬 open sacral center... 🤬) en een bloeiend bedrijf bouwen als je steeds moet wachten op die verrekte uitnodiging…? En dan ook niet eens op elke uitnodiging mag ingaan, maar het de juiste moet zijn. Eentje waarbij je herkend en gezien wordt voor wie je bent en wat je kunt.


Nanneke faciliteert een breathworksessie

Ik besloot ermee te gaan spelen. Ontdekte hoe fijn het kan zijn om te wachten op de uitnodiging. En mijn kostbare energie niet weg te geven aan mensen die er niet op zaten te wachten.


‘Ineens’ kwamen er uit het niets uitnodigingen op mijn pad. Ik halveerde in de afgelopen paar jaar het aantal uur dat ik werkte, terwijl het bedrag dat ik omgerekend per uur verdiende bijna verdubbelde.

 

Net voordat ik ontdekte dat ik projector ben, kwamen breathwork en reiki op mijn pad. Ik vond dat vroeger altijd mega zweverig, tot ik besefte hoeveel impact energie op mijn fysieke lijf heeft. Ik was zo onder de indruk van de kracht van deze tools dat ik me erin liet scholen. Ik werd breathwork facilitator en reiki master. Inmiddels zijn het onmisbare tools die me dagelijks enorm helpen in mijn projectorschap.

Kalm zenuwstel

Projectors willen graag gezien en erkend worden... Onze droom is een post die viraal gaat. Totdat het gebeurt en je half hyperventilerend op de vloer ligt, omdat je lijf het niet trekt en je bang bent voor negatieve reacties.

Been there, done that.

Man wat was ik op dat moment blij dat ik tools heb om conditioneringen los te laten en mijn zenuwstelsel te kalmeren. Want magnetischer willen worden is één, maar ervoor zorgen dat je lijf dat (energetisch) kan dragen is key.

Dat is wat ik jou zo ontzettend gun! Dat jij je conditioneringen loslaat, je energie leert bewaken en aan empower marketing doet, zodat je magnetisch wordt en de uitnodigingen moeiteloos naar je toe komen.

Dat is waar Projector Magic jou bij gaat helpen

Wat je leert, is hoe je:

 • stopt met doen en start met het slim en strategisch inzetten van je energie. Op deze manier laat je je aura het werk voor doen en vergroot je je magnetism, zodat je van bitterheid naar succes gaat;

 • je gedrag en gedachten verandert (conditionering loslaten), zodat je meer in lijn leeft met wie je werkelijk bent;

 • het concept van wachten op de uitnodiging kunt reframen, zodat je dat als een groot voordeel gaat zien en je eraan over kunt geven;

 • jezelf online en offline kunt presenteren door ijzersterke teksten te schrijven, zodat je met gemak klanten aantrekt;

 • je zenuwstelsel kalmeert, zodat je groei binnen je bedrijf kunt reguleren en jezelf niet saboteert in je succes.

Ja, dit wil ik!

Wat gaan we doen?

  Assess

  We onderzoeken wat jou tegenhoudt om magnetisch te worden (bye bye bitterheid).

  Release

  Loslaten van (energetische) blokkades op body, mind en soul niveau, zodat je magnetisch(er) wordt.


  Dream

  Hoe word je die projector die moeiteloos de juiste uitnodigingen krijgt?


  Discover

  Wie jouw ideale klant is en hoe je die aantrekt met je aura en content, zodat die de sales voor je doen.


  Create

  Hoe je content creëert die magnetisch is en het werk voor je doet, zodat jij je energie niet verspilt.


  Celebrate

  De kracht van successen vieren, zodat je je signature gaat verankeren.


 • 6 modules (video’s, audio-bestanden, werkbladen)

 • Communicatie toolbox bomvol handige tips en trics die jou helpen bij het maken van magnetische content

 • Energetics toolbox met daarin allerlei praktische tips en tools die jou helpen om je energie op te schonen en te bewaken, zodat je magnetisch wordt en blijft.

 • 12 weken support via Voxer (maandag – vrijdag)

 • 6 online breathworksessies met reiki op afstand

 • 6 coach calls via Zoom

Wat anderen zeggen over werken met Nanneke

Ervaring met Schrijf jezelf beter Nanneke
Carmen
Ervaring met breathworksessie Nnnee
Succes
Ervaring klan
Ervaring met schrijfcoaching Nanneke

Deze uitnodiging is WEL voor jou als je:

 • geen volledige Human Design newbie bent en al wat geëxperimenteerd hebt met je strategie en autoriteit;

 • er klaar voor bent om je bedrijf next level te brengen op een manier die bij jou past en goed voor je voelt; 

 • er klaar voor bent om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen; 

 • bereid bent om je angsten in the face aan te kijken en jezelf daardoor niet langer wil laten tegenhouden; 

 • je skills en talenten volledig wil gaan ownen;

 • patronen, verhalen en gedrag dat je niet verder helpt wil veranderen.

Deze uitnodiging is NIET voor jou als je:

 • gisteren hebt ontdekt dat je een projector bent;

 • geen eigen bedrijf hebt;

 • niets moet hebben van woo woo, spiritualiteit en energiewerk;

 • verwacht dat jouw Human Design chart met je ga doornemen/uitleggen (ik geef je wel tips zodat je dat zelf kunt doen);

 • niet bereid bent om inner work te doen en jezelf verantwoordelijk te houden voor je succes;

 • verwacht dat ik content voor je ga maken. Dat ga je lekker zelf doen (of uitbesteden). Ik laat je wel zien hoe je op een magnetische en empowering manier content maakt.

€1997

/excl. btw

De deuren van Projector Magic zijn op dit moment gesloten. Wil je op de hoogte blijven? Klik dan op de knop hieronder om je naam op de wachtlijst te zetten. je krijgt dan vanzelf een mailtje wanneer de deuren weer opengaan. 

Wil je in termijnen betalen? Dat kan. Neem hiervoor contact met mij op. Je betaalt dan 3 x 697,- excl. btw).

Ja, dit wil ik!

Over Nanneke, jouw gids:

Hi, ik ben Nanneke, 2/4 splenic projector. In 2001 afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek & Voorlichting. Toen ik in 2010 mijn eigen bedrijf begon, zat ik met mijn handen in het haar, want ik moest aan marketing en sales doen terwijl ik daar een schurfthekel aan had (en heb). Ik dwong mezelf om cold calls te doen tot ik huilend mijn hoofd op het bureau legde en mezelf beloofde dat ik dat nooit meer hoefde te doen. Ik ging me richten op contentmarketing en storytelling, wat een stuk beter bij mij paste. Met blogs die hoog in de zoekmachines scoorden, kwamen potentiële klanten als vanzelf op mijn site terecht.

 

Tot ik in 2020 mijn bedrijf helemaal omgooide. Toen eind 2019 acute leukemie bij mijn schoonzus werd geconstateerd, stond mijn leven volledig op zijn kop. Ik verdiepte mij in hoe schrijven je kan helpen helen, werd Reiki Master en breathwork facilitator. En besloot in 2020 mijn bedrijf volledig daarop te richten. Ik zag niet in hoe ik commercieel schrijven kon combineren met mindset werk en embodiment.

Eind 2020 ontdekte ik dat qua Human Design een projector ben. In eerste instantie voelde ik opluchting. Snapte ik ineens mijn 2/4 profiel en waarom ik moeite heb met gesprekken over koetjes en kalfjes. Daarna raakte ik mega gefrustreerd… hoe kon ik als zelfstandig ondernemer nou wachten op de uitnodiging? En hoezo had ik geen consistente toegang tot energie? Ik werkte meer dan fulltime en verzette bergen werk. Ik kon toch niet zomaar op de bank gaan zitten niets doen. Met vallen en opstaan leerde ik dat ik dat best wel kon en halveerde het aantal uur dat ik werkte, terwijl het bedrag dat ik omgerekend per uur had verdiend bijna verdubbelde.

 

Het viel me op dat veel projectors tegen dezelfde dingen aanliepen. Ze baalden van hun bedrijf of gingen weer in loondienst werken, omdat ze het leuren om klanten superirritant vonden (en daardoor bitter werden). Zo zonde, want de wereld heeft ons nodig! Ook zonde was dat ik lange tijd niet inzag dat ik met al mijn kennis en kunde iets kan betekenen voor mijn mede projectors (Hallo 2e lijn…). Dat de combinatie van copywriting en marketing met mindset en energiewerk juist mijn kracht is. En daar wil ik jou graag mee helpen, zodat jij als projector meer impact en inkomen hebt, zonder daar hard(er) voor te hoeven werken.

 

Je bent zo welkom om mee te doen aan Projector Magic.

 

Ja, dit wil ik!