fbpx

90 dagen mentorprogramma

In korte tijd veel bereiken op het gebied van copywriting, contentmarketing en/of storytelling!

Dit mentorprogramma is ideaal als je 1-op-1-begeleiding en accountability zoekt. 

Wat kun je verwachten?
Het 90-dagen mentorprogramma begint met een VIP-dag in (de omgeving van) Den Bosch, gevolgd door 3 online coach calls van een uur via Zoom (een soort Skype) die we in overleg inplannen. Op deze manier zorgen we voor de nodige accountability en kun je regelmatig met mij sparren om te voorkomen dat je vastloopt. Daarnaast is 3 uur feedback op jouw werk inbegrepen, bijvoorbeeld op je contentstrategie, contentkalender of teksten die je hebt geschreven.

Optie
Is naar (de omgeving van) Den Bosch komen niet mogelijk? Voor hetzelfde bedrag kun je 2 keer een Zoom-sessie van 3 uur inplannen, verspreid over 2 dagen.

Jouw investering
Jouw investering is € 2.497,00, excl. btw voor één persoon. Daarvoor krijg je een VIP-dag, 3 online coach calls en 3 uur feedback op jouw werk.

Hoe nu verder?
Wil jij het 90 dagen mentorprogramma boeken? Klik dan op de roze knop hieronder. Nadat je bestelling is ontvangen, neem ik contact met je op. We leggen de agenda’s naast elkaar, stemmen de locatie af en ik hoor graag van je waarmee ik je kan helpen.

Voor de VIP-dag hebben we kort (telefonisch) overleg om te bespreken welk resultaat je die dag wilt bereiken. Na de VIP-dag plannen we in overleg de 3 online coach calls in. Jij geeft aan waarop je feedback wilt en in overleg stemmen we af wanneer jij mijn feedback mag verwachten.

“Boek het programma en ik help je verder en houd je accountable, zodat jij zeker vooruitgang ziet.” – Nanneke

Heb je vragen? Stel ze me!

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest