Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Meld je aan als affiliate partner

Je bent op deze pagina gekomen, omdat je ooit een of meerdere trainingen of andere digitale producten gekocht hebt (dank je wel! 🙏🏻!) of omdat je je wil aanmelden als affiliate partner (welkom!)


Ben je blij met je aankoop? Deel het met anderen en verdien je investering terug.


Als jij je aanmeldt voor het affiliateprogramma krijg je toegang tot een online omgeving (dashboard) waar jij jouw persoonlijke linkjes kunt vinden. Deel deze links met anderen en wanneer iemand via jouw link koopt, ontvang jij 30% commissie.


Dus stel dat iemand via jouw link een training koopt van 97,- excl. btw, dan ontvang jij 30% commissie, dat is 29,10 excl. btw. Mooi meegenomen toch!

Hoe werkt het?

Starten als affiliate in 5 stappen:

Stap 1

Meld je aan via deze link. Je komt op een pagina waar je je registreert voor het affiliateprogramma van Nanneke van Drunen. Dit gebeurt via het affiliatesysteem van de tool Kennis.shop. Heb je al een Kennis.shop account, dan kun je je op deze pagina inloggen. Heb je nog geen account? Vul dan je e-mailadres in en klik je op ‘Maak account’. Dit is volledig gratis, je hebt dus geen betaalde licentie voor Kennis.shop nodig.

Stap 2

Nadat je je gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail.

Let op: het kan zijn dat deze in de map ongewenste mail belandt. De afzender van de e-mail is ‘Kennis.shop’ en de titel: ‘Aanmelding voor het programma van nannekevandrunen.nl’.In deze mail staat dat je een account kunt aanmaken of kunt inloggen in je account. Werkt de inloglink niet of weet je je wachtwoord niet meer? Vraag een nieuw wachtwoord aan via het scherm dat je opent via de link in de mail.

Stap 3

Log in met je (nieuwe) wachtwoord. Kies op het scherm dat je ziet voor de knop ‘Ga naar mijn affiliate dashboard’.

Je komt nu op de pagina ‘Commissies’. Op dit moment is die nog leeg, maar hier zie je, nadat je aanvraag is goedgekeurd, de verwijzingen die via jouw link zijn ingestapt.


Jouw aanvraag is ondertussen naar ons toegestuurd, zodat wij deze handmatig kunnen controleren en goedkeuren (gaan we van uit). Wij ontvangen op dit moment nog geen melding bij een nieuwe aanvraag. Dit controleren we regelmatig, maar het kan dus even duren.


Zodra we jouw aanvraag hebben goedgekeurd, ontvang je hierover een e-mail. Deze komt ook vanuit Kennis.shop met als titel ‘Welkom bij het nannekevandrunen.nl Affiliate Programma!’.


Als je nu opnieuw inlogt of de site ververst, ga je in de linker kolom naar Partners > nannekevandrunen.nl. Daar zie je het overzicht met jouw persoonlijke linkjes. Dit zijn de linkjes die je met jouw netwerk kunt delen. Je vindt hier een overzicht van de producten die jij op dat moment kunt promoten.

Stap 4

Vul je uitbetalingsgegevens in. Dit is een belangrijke stap die je niet mag vergeten. Het is jouw verantwoording om deze gegevens correct in te voeren, anders kunnen we je commissies niet uitbetalen.Dit doe je door in de linkerkolom te klikken op Instellingen > Uitbetalingsgegevens.


Eventueel kun je nog andere gegevens aanpassen op deze pagina, zoals je profielinstellingen en of je notificaties wil ontvangen zodra iemand via jouw linkje een aankoop heeft gedaan.


Uitbetalingen kun je terugvinden in de linkerkolom > Uitbetalingen.

Stap 5

Nu alles goed is ingesteld kun je aan de slag met promoten van de verschillende producten. Wat vaak goed werkt is anderen bijvoorbeeld vertellen welke resultaten jij hebt behaald met een bepaalde training. Stel jij hebt de Projector Power Summit gevolgd, vertel dan welke inzichten je hebt opgedaan. Of als je Projector Magic hebt gedaan tot welke resultaten dat heeft geleid.  


Door het delen van jouw persoonlijke inzichten en reviews maak je het voor anderen makkelijker om de keuze te maken om in te stappen, waardoor jij 30% commissie per nieuwe aankoopt krijgt. Zo kun je al heel snel je eigen inleg terugverdienen en zelfs extra inkomsten genereren. Een ideaal verdienmodel voor Human Design Projectors! 🤩


Klik op deze link om je aan te melden als affiliate partner. We kijken ernaar uit om er samen iets heel moois van te maken!

Frequently Asked Questions

+ Zit ik ergens aan vast als affiliate partner?

Nee, er wordt niet van je verwacht dat je een X aantal nieuwe klanten werft of aan promotie doet. Je bepaalt je zelf hoeveel tijd, energie en moeite je er insteekt. Doe wat goed voelt voor jou.

+ Kan ik het volledige aanbod promoten, of enkel de producten die ik zelf ook heb gekocht?

Je kunt het volledige aanbod dat beschikbaar is gesteld als affiliate product promoten. Dus stel je voor dat je Projector Magic hebt gekocht, maar niet de journals, dan kun je deze toch promoten.

+ Hoe kan ik de trainingen promoten?

Je kunt het zo simpel of uitgebreid aanpakken als jij wil. Roep het een keer in je stories en deel daarbij jouw unieke link. Deel het in je nieuwsbrief en voeg de link toe. Of maak er een post over met een mooie afbeelding erbij. The sky is (not even) the limit.

+ Hoe kan ik me aanmelden?

Ga naar deze link. om je aan te melden voor het affiliate programma. Jouw aanmelding wordt vervolgens handmatig verwerkt, het kan dus even duren voordat je aanmelding goedgekeurd wordt.

+ Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je andere vragen, stuur een mailtje naar [email protected] dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Ullam qui culpa officiis quo accusamus et numquam. Non dolor exercitationem expedita et rerum. In corporis delectus et magnam rerum. Et maxime natus sed aut temporibus dolor qui.