Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Is meditatie niets voor jou?
Probeer breathwork!

Gebruik je adem om uit je hoofd te gaan en in je lijf te zakken. Wanneer het jou schikt en zonder dat je er je huis voor uit hoeft.

Liever eerst een gratis introductiesessie? Klik dan hier.

Nanneke doet breathwork

Zit je te veel in je hoofd, voel je je verward en kom je geen stap verder?

De kans bestaat dat in jouw lijf verhalen, trauma's, overtuigingen en pijn liggen opgeslagen. Vaak zonder dat je je daar zelf bewust van bent. Hoe zich dat kan uiten? Je: zit vooral in je hoofd en voelt je vastzitten. 

zit niet lekker in je vel en voelt je niet jezelf

 • hebt weinig energie

  voelt je verward

  zit vooral in je hoofd

  hebt het gevoel dat je vastzit

  Ervaart stress 

 • Hoe zou het voelen als jij een innerlijke reis kunt maken die voor diepgaande en langdurige transformaties kan zorgen? En dat allemaal zonder hulp van anderen en vanuit de comfort van je eigen huis?

  Jij hebt alles in je om jezelf te helen en tot MEGA inzichten te komen! 

  Hoe?

  Door drie dingen te combineren: journaling, breathwork en reiki. Deze tools helpen jou om op een dieper niveau te (re)connecten met je lichaam en met jezelf.

  Dankzij journaling kun je het onbewuste bewust maken en dingen veranderen. Breathwork laat je uit je hoofd in je lijf zakken, het helpt om emoties toe te laten en los te laten en werkt op het intuïtieve level, zodat je van daaruit naar alles kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat je jezelf op een diep niveau kunt helen, zodat je jezelf niet langer saboteert.

  Sombere gevoelens

  Daarnaast helpt breathwork je om beter met stress te kunnen dealen en neem je makkelijker beslissingen vanuit intuïtie in plaats van je hoofd. Release the noice to find your voice. 

  Breathwork is een actieve vorm van meditatie. Dus als jij ooit hebt gezegd: ik kan niet mediteren (terwijl je er wel de voordelen van wilt ervaren), dan is breathwork écht iets voor jou! The breath does the work.

  Breathwork is veilig en extreem effectief om breakthroughs en welzijn te ervaren. Elke ademsessie is anders en geeft jou wat je op dat moment nodig hebt. Het is bevrijdend, helend, laat energie weer stromen en brengt je in contact met je intuïtie.

  De voordelen van breathwork, journaling & reiki:

  Onbewuste bewust maken

  Het onbewuste bewust maken, wat leidt tot inzichten en dingen anders doen

  Innerlijke rust

  Het ervaren van een diep gevoel van innerlijke rust


  Emoties loslaten

  Het loslaten van vastzittende en onverwerkte emoties

  Meer energie

  Het verhogen van je energieniveau 

  Kalmerend effect

  Je zenuwstelsel tot rust brengen

  Spanning loslaten

  Het loslaten van spanning in lichaam en mind

  Helderheid

  Helderheid in gedachten, ingevingen en inzichten krijgen

  Intuïtie vergroten

  Het helpt je om je te verbinden met je intuïtie

  Self awareness

  Meer controle over je gedachten, gevoelens en impulsen

  Wie ben ik?

  Mijn naam is Nanneke van Drunen. Had je mij half 2019 verteld dat ik anderhalf jaar later reiki master en breathwork practitioner zou zijn, had ik je vierkant uitgelachen.

  Totdat mijn schoonzus in oktober 2019 de diagnose acute leukemie kreeg. Het zette niet alleen haar wereld op z'n kop, maar ook die van mij. Ik zat al langer niet lekker in mijn vel en voelde me in de situatie met mijn schoonzus enorm machteloos.

  Ik deed wat ik altijd doe: veel schrijven en veel lezen. En ik greep alles aan wat er maar op mijn pad kwam om me beter te voelen, bijvoorbeeld reiki. Ik vond (en vind) reiki vet vaag, maar kon niet ontkennen dat het me hielp. Zo enorm dat ik het zelf wilde leren.

  Nanneke van Drunen


  Half 2020 kwam Revelation breathwork op mijn pad. Ook hier stond ik sceptisch tegenover. Hoezo ademhalen? Dat doe ik de hele dag al. Maar holy moly!! Wat er tijdens mijn eerste sessie gebeurde was mind blowing! Hoe cool is dat een combinatie van muziek en ademen ervoor kan zorgen dat je je zenuwstelsel kunt reguleren en je lijf in balans kunt brengen? Ik werd er zo door gegrepen dat ik me vrij snel daarna inschreef voor de facilitator training. 


  Deze nieuwe tools combineer met een tool die me al mijn hele leven gebruik: schrijven. De combinatie is GOUD waard. Het heeft mij zo ontzettend veel gebracht en dat gun ik jou ook!


  Het is mijn missie om mensen te laten zien dat ze hun verhaal kunnen veranderen en shit uit het verleden kunnen loslaten om zo een mooiere toekomst te creëren. Ik wil dat er meer happy & healthy mensen op deze aarde rondlopen.


  Ik weet dat het kan. En ik weet ook dat de combinatie van deze tools daaraan een enorme bijdrage kan leveren. 


  Breathe - write - heal - repeat

  

  Ben jij er klaar voor om de life-changing kracht van Breathe & Write te ervaren?

  De thema's:

  Elke week komt er een ander thema aan bod waarin we een deep dive nemen door erover te schrijven en te ademen

  I am mindful

  Leef jij in het nu of zit je vaker met je gedachten in het verleden of de toekomst?

  I am responsible

  Neem jij verantwoordelijkheid voor alles in je leven of leg je het bij anderen neer?

  I trust

  Durf jij te vertrouwen of voel je je veiliger wanneer je controle uitoefent? 

  I accept

  Accepteer jij wat er in je leven gebeurt of vecht jij ertegen?  

  I surrender

  Durf jij je over te geven aan wat het leven voor jou in petto heeft? 

  I am power

  Het is tijd om jouw power te claimen en die uit te dragen! 💪🏻

  Elke week krijg je een videoles, online breathworksessie en een werkboek met journaling prompts (prikkelender vragen) over het betreffende thema. Ik gebruik deze tools zelf met veel succes. Hierdoor weet ik zeker dat -als jij committed bent- dit programma jou inzichten zal geven en je zal helpen om een blijvende transformatie door te maken. 😍


  Goed om te weten


  Je kunt Breathe & Write op elk moment starten. Elke week komt er een module vrij waarin je de helende kracht van journaling, breathwork en reiki ontdekt. Het is aan jou wanneer je de modules wilt bekijken. Je kunt het programma dus in jouw eigen tempo volgen op tijden die jou schikken.

  Je behoudt toegang tot Breathe & Write zolang als het programma bestaat (en dat is wat mij betreft heel lang). Dit geeft je de tijd om deze MEGA krachtige tools op je gemak te integreren in jouw leven. Het heeft ook als voordeel dat je de modules kunt blijven herhalen, zodat je steeds weer een laagje kunt afpellen. En da's life changing!


  Ja, dat wil ik!

  Breathe & Write is iets voor jou als je: 

  • regelmatig stress en overwhelm ervaart en het moeilijk vindt om je te ontspannen

  • minder wilt denken en meer wilt voelen

  • voor iedereen klaar staat en het moeilijk vindt om 'me-time' te nemen en aan self-care te doen

  • de neiging hebt om je gevoelens te negeren. Je voelt weerstand om het aan te kijken of weet niet goed hoe je dat kunt doen

  • twijfelt over wat je echt wilt en het lastig vindt om te vertrouwen op jezelf (en anderen)

  • in totale overgave een connectie wilt maken met jouw onderbewuste om van daaruit contact te maken met jouw verlangens, zodat je kunt gaan leven vanuit jouw voorwaarden

  • patronen wilt ontdekken en het écht anders wilt gaan doen

  Breathe & Write is NIETS voor jou als je:

  • Een schurft hekel hebt aan schrijven

  • (heel) angstig bent om ademwerk te doen

  • geen tijd voor jezelf wilt nemen

  • je jouw gedrag (eigenlijk) niet wilt veranderen

  • een (of meer) van deze contra-indicaties hebt

  Na het programma:

  • Weet je wat je kunt doen wanneer je getriggerd wordt

  • Kun jij jouw grenzen beter aangeven, omdat je weet hoe een 'ja' en 'nee' voelen in jouw lijf

  • Weet je hoe je inzicht kunt krijgen in wat er van binnen speelt

  • Heb je tools die je helpen bij het omgaan met emoties, angsten en die je helpen bij het verwijderen van blokkades die in de weg staan van jouw succes

  • Weet je hoe je uit je hoofd kunt gaan en in je lijf kunt zakken

  • Kun je op elk moment jouw kracht voelen en durf je (meer) op je intuïtie te vertrouwen en de signalen die jouw lijf je geeft

  • Ervaar je meer rust, heb je meer energie en minder last van stress doordat je tools hebt die je hiermee helpen

  Ja, dat wil ik!

  Dit is wat anderen zeggen over Breathe & Write

  Deelnemers ervaren life changing momenten en that's why I'm here

  "Breathe & Write was een life saver!"

  "In een periode waarin ik lichamelijk en mentaal niet lekker in mijn lijf zat was Breathe & Write een echte life saver! Het heeft mij geholpen om weer bij mezelf te komen: uit mijn hoofd en in mijn lijf. De ademsessies in combinatie met reiki waren hemels. Na elke sessie voelde ik me ontspannen en voelde ik letterlijk de energie weer stromen van top tot teen. Het maakte me zachter en liefdevoller naar mezelf en mijn lijf. Een prachtige tool om dichter bij je eigen kern te komen. Nanneke heeft een fijne warme persoonlijkheid. Een heerlijke en liefdevolle cheerleader om naast je te hebben tijdens het programma. Ik ga het programma zeker nog een keer doorlopen. De waardevolle thema’s blijven actueel, zodat ik iedere keer een laagje dieper in mezelf duik.

  Het Breathe & Write programma is een cadeautje voor mezelf wat ik iedereen zou aanraden. Dankjewel Nanneke!”

  Kim Schollema deelneemster Breathe & Write

  Kim Schollema 

  "Ik kreeg een belangrijk inzicht dat nog lang zal nawerken”

  "Ik was in positieve zin weggeblazen door de gratis breathworksessie en voelde gelijk dat ik meer wilde. De combinatie van ademwerk met schrijven is zeer waardevol. Dankzij Breathe & Write kreeg ik meerdere belangrijke inzichten. Een daarvan zal nog lang doorwerken. Het programma heeft bij mij geleid tot persoonlijke bewustwording en heling die weer mocht doorgaan. Ik wil Breathe & Write zeker nog eens doen, want ik ga ervan uit dat ik dan alleen maar meer inzichten krijg.

  Ik vond het zeeeeer waardevol en raad iedereen aan om dit te doen. Je heelt, je relaxed, je groeit en je kiest voor jezelf. Gewoon doen, het is meer dan de moeite waard! Lieve Nanneke, hartstikke bedankt voor deze mooie ervaring.”

  Ineke Swartjes deelneemster Breathe & Write

  Ineke Swartjes

  "Een mooie manier voor verwerking, voor healing en voor bij jezelf terugkomen"

  "Breathe & Write, ik had geen flauw idee wat ik kon verwachten toen ik me inschreef, maar wat een ervaring! Ademhalen lijkt zo normaal, maar als Nanneke je begeleidt bij het ademhalen met de muziek, op het ritme van de muziek, dan gebeurt er iets. Ik lag te gapen, mijn handen werden klauwtjes, ik huilde, ik schreeuwde. En het mocht allemaal! Het hoorde er allemaal bij. Bij het loslaten van oud zeer, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen, alleen maar ademhalen.

  Nanneke heeft een fijne stem om naar te luisteren en ze geeft heel duidelijk aan op welk ritme je ademhaling mag komen. Het lijkt natuurlijk te komen bij haar. Ik vind dit een mooie manier voor verwerking, voor healing en voor bij jezelf terugkomen. Dank je wel Nanneke, voor je prachtige begeleiding en je rustige stem, die me echt meenam in het werk."

  Martha Pelkman deelneemster Breathe & Write

  Martha Pelkman 

  "De knoop in mijn maag is weg"

  “De proefles was heel bijzonder. Dus toen ik over Breathe & Write hoorde, heb ik me meteen ingeschreven.


  Het programma heeft me vooral rust gebracht. De ‘knoop in mijn maag’ is weg en ik heb een ontspannen buik. Ik heb het gevoel dat ik heel veel lichter ben en weet dat ik heel veel overtollige ballast heb kunnen loslaten. Ook heeft het me bewuster gemaakt van mijn adem.


  Nanneke is een heel relaxte teacher. Ze geeft je echt de ruimte om zelf te ervaren wat je moet ervaren. Breathe & Write is heel bijzonder programma waarbij je stap-voor-stap een stukje dichter bij jezelf komt. Een aanrader!”

  Carmen deelneemster Breathe & Write

  Carmen

  ''De dag na de sessie had ik een heel tevreden gevoel. Vrede.''

  Ineke

  "Breathe & Write heeft me rust gegeven in een roerige tijd.''

  Laura

  Dit is wat je krijgt:

 • 6 videolessen (ter waarde van € 249)

 • 6 breathworksessies (audio-bestanden ter waarde van € 599)

 • 6 reikibehandelingen op afstand (tijdens de breathworksessies ter waarde van € 299)

 • 6 werkboeken met schrijf-opdrachten (ter waarde van € 249)

 • Bonussen (ter waarde van € 249)

 • De totale waarde van Breathe & Write is € 1645

  Je hebt twee keuzes...

  Kies jij voor angst, stress en overwhelm? Of kies je voor rust in/voor jezelf? De investing in Breathe & Write is eenmalig maar 299 euro (excl. btw. De prijs incl. = 361,79 euro).

  € 299,-

  Ja, dit wil ik!

  Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan! Je betaalt dan 5 termijnen van elk 66 euro, excl. btw. Klik hier om in termijnen te betalen.

  Veelgestelde vragen...

  Wat als ik geen ervaring heb?

  Dat maakt niets uit. In het programma krijg je uitleg over de ademtechniek en hoe je je kunt voorbereiden op de sessie. En als je een boodschappenbriefje kunt schrijven, kun je ook journalen.

  Wat kan ik het beste dragen tijdens breathwork?

  Trek kleding aan die lekker zit en waarin je je comfortabel in voelt. Laagjes dragen kan handig zijn, omdat je het tijdens een sessie warm of koud kunt krijgen. 

  Wat voor muziek wordt er tijdens de sessies gebruikt? 

  Tijdens de sessies wordt moderne (pop)muziek gebruikt, denk bijvoorbeeld aan Sia, Ilse de Lange, Keane, Bon Jovi en Jason Mraz. 

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja, dat kan. Je betaalt dan 5 x 66 euro, excl btw. De betaling gaat per maand, dus je betaalt 5 maanden achter elkaar 66 euro per maand. Wil je in termijnen betalen, klik dan hier.

  Ik ben zwanger: kan ik dan breathwork doen?

  Het wordt afgeraden. Ademwerk kan emoties naar boven brengen bij jou, en daarmee effect hebben op de baby. Tijdens het geven van borstvoeding kun je overigens wel ademwerk doen.

  Staat jouw vraag er niet bij? Check dan dit artikel.

  Ja, ik wil Breathe & Write doen!