Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Oordopjes om de chakra breathwork sessie mee te doen


Chakra breathwork serie 

“De breathworksessie was mindblowing!" - Aniek

Maar € 149

De prijs incl. btw is € 180,29

Koop nu

Waarom ademwerk?

Emoties verwerken

Wij projectors brengen veel tijd in ons hoofd door. Zo zien we die patronen en wat er beter kan. Het is onze kracht, maar ook een valkuil. Want je autoriteit zit niet in je hoofd, maar in je lijf. Ademwerk laat je uit je hoofd in je lijf zakken, het helpt om emoties toe te laten en los te laten en werkt op het intuïtieve level, zodat je van daaruit naar alles kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat je jezelf op een diep niveau kunt helen, zodat je jezelf niet langer saboteert.

Emoties verwerken tijdens de chakra breathwork serie
Foto met woord breathe

Actieve meditatie

Breathwork is een actieve vorm van meditatie die je helpt om beter met stress om te kunnen gaan. Het helpt je ook om makkelijker beslissingen vanuit je intuïtie/je Human Design autoriteit in plaats van je hoofd te nemen.


The breath does the work.

Connecten met je intuïtie

Breathwork is veilig en extreem effectief om breakthroughs en welzijn te ervaren. Elke ademsessie is anders en geeft jou wat je op dat moment nodig hebt. Het is bevrijdend, helend, laat energie weer stromen en brengt je in contact met je intuïtie.

Intutie versterk je met de chakra breahtwork serie

De chakra breathwork serie neemt je mee op reis langs de 7 chakra's en helpt je om erop in te tunen en (eventuele) blokkades te doorbreken.

De 7 chakra's:

  • Wortel chakra

  • Sacraal chakra

  • Zonnevlecht chakra

  • Hart chakra

  • Keel chakra

  • Derde oog chakra

  • Kruin chakra

Voor elke chakra krijg je een breathworksessie (audio) van een uur waarbij de playlist is afgestemd op het thema van de betreffende chakra. Je krijgt dus 7 breathworksessies van een uur (met een totale waarde van € 699)


Tijdens de ademwerksessie ontvang je reiki op afstand waarbij de reiki ook afgestemd wordt op de betreffende chakra. Zo werk je op meerdere lagen aan het opschonen van je chakra's wat jou als Human Design projector magnetischer maakt. Je ontvangt dus 7 reiki healings op afstand (ter waarde van € 349). 

Je investering is geen €1048,

maar slechts €149

De prijs incl. btw is € 180,29

Koop nu

Wil je in termijnen betalen? Dat kan. Je betaalt dan 4 termijnen van elk 44 euro, excl. btw. Klik hier om in termijnen te betalen.

Wat anderen zeggen over de chakra breathwork serie:

Veelgestelde vragen over de chakra breathwork serie (en de antwoorden):

Klik op de vraag en het antwoord verschijnt vanzelf.

Wat als ik geen ervaring met ademwerk heb?

Dat maakt niets uit. Je krijgt uitleg over de ademtechniek en hoe je je kunt voorbereiden op de sessies. Tijdens de sessies krijg je ook aanwijzingen die je helpen.

Wanneer is de chakra breathwork serie?

Wanneer jij wil! Je krijgt opnamen van de zeven breathworksessie (audiobestanden) die je kunt beluisteren wanneer het jou uitkomt en waar het jou uitkomt. Je houdt toegang tot de opnamen en kunt de sessies dus zo vaak herhalen als je wil. 

Wat voor muziek wordt er tijdens de sessies gebruikt?

Tijdens de sessies wordt moderne (pop)muziek gebruikt, denk bijvoorbeeld aan Sia, Ilse de Lange, Keane, Bon Jovi en Jason Mraz. Een groot deel van de songs is in het Engels, een aantal is in het Nederlands. 

Wat kan ik het beste dragen tijdens breathwork?

Trek kleding aan die lekker zit en waarin je je comfortabel in voelt. Laagjes dragen kan handig zijn, omdat je het tijdens een sessie warm of koud kunt krijgen.  

Ik ben zwanger: kan ik dan breathwork doen?

Het wordt afgeraden. Ademwerk kan emoties naar boven brengen bij jou, en daarmee effect hebben op de baby. Tijdens het geven van borstvoeding kun je overigens wel ademwerk doen.

Kan ik in termijen betalen?

Ja, het is absoluut mogelijk om de Chakra Breathwork Serie in termijnen te betalen. Je betaalt dan 4 termijnen van el 44 euro, excl. btw. Klik hier als je in 4 termijnen wil betalen.        

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Staat jouw vraag er niet bij? Check dan dit artikel waarin ik meer veelgestelde vragen over ademwerk beantwoord. Nog geen antwoord op je vraag? Stuur mij dan een mail of een DM via Instagram. 

Nog meer ervaringen van deelnemers aan de chakra breathwork serie:

Ik nodig je uit om mee op reis te gaan. From the earth to the sky, from below to above, from the root to the crown.

Breng je chakra's in balans met breathwork en reiki.

Koop nu

Copyright © Nanneke van Drunen 2022