fbpx

Content Creatie Cursus

Maak met gemak content waar jouw ideale klant op zit te wachten!

Uitgeput plof je ‘s avonds om 9 uur op de bank. Je had nog een blog willen schrijven en iets op social media willen plaatsen, maar onverwachte telefoontjes, een afspraak die uitliep en file zorgden ervoor dat alle rek uit je dag was. En daarbij: je hebt geen idee waarover je nou weer moet schrijven.  

Hoe mooi zou het zijn als jij je (content)marketing met gemak zou kunnen doen? Dat je weet op welke content jouw potentiële klant écht zit te wachten en leert hoe je ongelooflijk veel content genereert zonder het daadwerkelijk allemaal te schrijven? Klinkt hemels, niet?

Het kan! Je leert het in de korte, maar krachtige Content Creatie Cursus. Daarnaast helpt de cursus je om meer uit bestaande content te halen, zodat je het wiel niet steeds opnieuw hoeft uit te vinden. Dit gaat je enorm veel tijd schelen!

Dit is wat je leert:

 

 • Module 1

  We beginnen de cursus met achterhalen wat je klant wil en je ontdekt de elementen die samen de basis van je contentplan vormen.

   

 • Module 2  

  Je leert 3 manieren waarmee je erachter komt wat jouw ideale klant wil, zodat jouw content voortaan middenin de roos is. Je krijgt praktische tips waardoor duidelijk wordt welke content je het beste kunt maken. 

   

 • Module 3  

  Hoe kun je content genereren en van welke vormen van content wordt jouw klant enthousiast? Je leert hoe je 1 artikel 10 keer krachtiger maakt en hoe je het LINDA-model kunt gebruiken. Hierdoor kun je veel meer content maken die je niet allemaal vanaf nul hoeft te schrijven.

   

 • Module 4

  In deze module kijken we naar welke content viraal gaat. Welke lengte van content scoort hoog en waarom werken lijstjes zo goed?

   

 • Module 5

  Module 5 gaat in op het schrijven van koppen. De kop maakt of breekt je tekst en is dus een van de belangrijkste onderdelen ervan. Je ontdekt verschillende types koppen en hoe je ze met gemak schrijft.

Neem contact op met Nanneke van Drunen

Het werkte voor deze mensen en kan ook voor jou werken

 

 

“Wat een handige tips!”

“Wat ik altijd lastig vond, was het vinden van een originele invalshoek voor mijn content. Dankzij de Content Creatie Cursus kreeg ik inzicht in wat werkt qua content en hij zat ook vol handige tips. Wat ik ook heel fijn vond, is de manier waarop Nanneke haar expertise deelt. Ze doet dat op een sympathieke, rustige en persoonlijke manier.”

Carla Jacobs, communicatieadviseur

Carla Jacobs

Communicatieadviseur

“Nu weet ik hoe en waar ik content vandaan kan halen”

“Voordat ik meedeed aan de Content Creatie Cursus had ik geen idee waarover ik moest schrijven, en dus schreef ik niet. Nanneke geeft in de cursus veel handige tips over hoe en waar ik content vandaan kan halen. Ik ga de tips zeker gebruiken bij het schrijven van content.”

Monique van Helden

grafisch vormgever en webdesigner, www.graphx66.nl

“Tijdens de cursus heb ik de teksten op mijn website al aangepast en verbeterd”

“Ik heb veel verhalen in m’n hoofd die ik wil vertellen, maar wist niet hoe ik die op een pakkende manier, zonder te veel tijd, op papier kon krijgen. Dankzij de Content Creatie Cursus kreeg ik meer inzicht in hoe ik erachter kom over welke onderwerpen mijn doelgroep meer wil weten. Ook weet ik nu hoe ik teksten beter leesbaar kan maken. Meteen tijdens de cursus heb ik de teksten op mijn website al aangepast en verbeterd. Daarnaast deed ik ideeën op voor nieuwe content waar ik mee verder kan. Het is een brede, heldere cursus. Het lijken weinig lessen, maar ze zitten boordevol goede informatie waar je echt mee verder kunt.”

Jolanda

Beeldend vaktherapeut, www.gaaftalent.nl

“Ik weet nu waar mijn doelgroep naar zoekt en wat interessante informatie voor hen is”

“Ik vond het erg lastig om te bepalen welke content interessant is voor mijn doelgroep. De Content Creatie Cursus gaf me goede tips om erachter te komen waar de doelgroep naar zoekt en dus wat interessante informatie voor hen is. De tips uit de cursus heb ik meteen gebruikt bij het maken van content. Wat me aansprak aan de cursus is dat het korte en duidelijk ingedeelde filmpjes zijn. Je kunt ze kijken wanneer jij daar tijd voor hebt. Op die manier kun je zelf de cursus indelen. Ik vind deze cursus een aanrader voor iedereen die worstelt met het creëren van content, specifiek welke content je wilt creëren. Deze cursus geeft je goede tips waardoor je kunt starten met het maken van content.”

Claudia

communicatiemedewerker, www.stadshersteldenhaag.nl

“De cursus is erg informatief en Nanneke legt alles op een fijne manier en goed uit”

“Ik heb even getwijfeld of ik mee zou doen met de Content Creatie Cursus, omdat ik nauwelijks online actief was. Maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb al veel gehoord en gelezen over wat je wel of juist niet moet doen bij het maken van content, maar miste het overzicht. De Content Creatie Cursus bood dat wel. Daarnaast kreeg ik veel handige tips, bijvoorbeeld hoe je jouw ’goudmijn aan informatie’ samenstelt. De cursus is erg informatief en Nanneke legt alles op een fijne manier en goed uit. Het is een aanrader voor iedereen die begint met het maken van content. In deze cursus worden dingen begrijpelijk en rustig uitgelegd. En je krijgt inzicht in hoe je je content optimaal kunt benutten.”

Julia Persijn

Coach, www.juliapersijn.nl

Wie ben ik? 

Mijn naam is Nanneke van Drunen en ik schrijf al teksten sinds ik een pen kan vasthouden. Professioneel doe ik dat sinds ik in 2001 afstudeerde aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg.

Ik heb een voorliefde voor verhalen en interviewde honderden mensen om hun verhaal op te tekenen. Van gladde verkopers krijg ik jeuk. Met plezier leer ik daarom vrouwelijke ondernemers copywriten en storytellen – zodat zij hun (content)marketing met gemak doen en hun omzet vergroten, zonder als een gladde verkoper te klinken.

Als ik niet aan het werk ben, houden Netflix, muziek maken of boeken me van de straat.

wanneer kan de content creatie cursus jou helpen?

Het kan WEL helpen? Als je:

 • geen idee hebt op welke content jouw klant zit te wachten.
 • in minder tijd meer goede content wilt maken.
 • wilt leren hoe je goede titels schrijft.
 • op zoek bent naar een korte, krachtige cursus vol praktische tips.
Het helpt je NIET als je:

 • alle ins en outs al kent rondom het maken van content.
 • geen zelfstudiecursus wilt doen. Bij deze   cursus krijg je geen persoonlijke begeleiding.
 • niet houdt van het bekijken van filmpjes.
 • er absoluut van overtuigd bent dat jij geen goede content kunt maken.

De niet-goed-geld-terug-garantie

Koop je de Content Creatie Cursus, dan krijg je een 100% ‘niet-goed-geld-terug-garantie’, dat beloof ik. Ik ben ervan overtuigd dat als jij serieus met de cursus aan de slag gaat, je er waarde uit kunt halen.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun binnen 30 dagen na aanschaf je je geld terugkrijgen. Ik vraag je in dat geval om me te vertellen waarom je ontevreden bent en me te laten zien dat je serieus met de cursus aan de slag bent geweest. 

Jij loopt totaal geen risico, zoals je ziet. Dus schrijf je vandaag nog in voor de Content Creatie Cursus. Je hebt niets te verliezen, wel veel te winnen. Pas toe wat je leert en je zult snel zien dat content maken makkelijk, leuk en doeltreffend kan zijn.

Wat ga je doen?

Blijf je wensen dat jij steengoede content gaat maken? Of ga je voortaan daadwerkelijk met gemak superveel content maken waarnaar jouw ideale klant écht op zoek is?

Voor de investering hoef je het niet te laten!

Ervaring deelnemer Content Creatie Cursus
Ervaring deelnemer met Content Creatie Cursus
Review deelnemer Content Creatie Cursus

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest