fbpx
 

Werken met Nanneke?

Authentieke marketing: (content)marketing met gemak!

Ben je een ambitieuze, vrouwelijke ondernemer en wil je graag…

 • zichtbaarder worden?
 • je expertstatus onderschrijven?
 • meer potentiële klanten bereiken, omdat je weet dat je product/dienst goed is en levens kan veranderen?
 • werken met klanten van wie je energie krijgt?
 • veel meer gaan verdienen dan je nu doet?

 

Dan is het belangrijk dat jij aan authentieke (content)marketing doet. Waarom? Omdat marketing de ruggengraat van je bedrijf is. Zonder marketing, geen verkoop, zonder verkoop geen omzet en zonder omzet geen bedrijf. Zo simpel is het. Maar denk jij bij het horen van het woord marketing:

 • “Marketing? Gadver!”
 • “Hoe zorg ik ervoor dat ik als mezelf klink en niet als een drammerige verkoper die alleen wil verkopen?”
 • “Ik wil wel aan storytelling doen, maar mijn verhaal is toch helemaal niet interessant?”
 • “Wat ik ook doe, niemand opent mijn e-mails of reageert op mijn posts op social media”
 • “Het lukt me niet om teksten te schrijven waarmee ik mijn klanten raak en ze aanzet tot actie”

 

Je bent niet alleen
Waarom zou je de moeite doen? Er worden al zoveel blogs gepost en posts op social media geplaatst. Het klopt dat je niet de enige bent die de aandacht van jouw klant wil. Helaas besteden veel hardwerkende ondernemers hun tijd aan de verkeerde dingen. Het kost ze veel tijd en levert weinig op, waardoor velen de moed opgeven. En dat is zonde, want als je het geheim kent van een bloeiend bedrijf, besef je dat jij dat ook kunt: marketing op een authentieke manier inzetten en teksten schrijven die mensen inspireren, zodat ze ‘ja’ zeggen tegen jouw product of dienst.

 

Stel je eens voor dat je:

 • marketing kunt inzetten op een manier die bij jou past waardoor het je met gemak afgaat
 • teksten en persoonlijkheid van de pagina afspatten
 • weet wat storytelling is en het moeiteloos in je (content)marketing kunt toepassen
 • jouw ideale klant raakt met jouw teksten, zodat ze met jou in zee willen gaan
 • marketingactiviteiten geld opleveren, terwijl jij iets leuks doet met je kinderen of ligt te slapen.

 

Ook jij kunt dit bereiken! Hoe?

 • stap over op authentieke (content)marketing
  Ga uit van jouw kracht als expert, het plezier dat je in je werk hebt en met het vertrouwen dat als je eerst zaait, je vanzelf kunt oogsten.
 • ontdek wie je ideale klant is en wat hem/haar drijft
  Succesvolle ondernemers kennen zichzelf en weten wie hun ideale klant is en hoe ze die kunnen helpen.
 • maak je storytelling eigen
  Storytelling, je hebt er vast van gehoord. Het is dé manier om een verbinding met je klant te maken. De mens doet het al eeuwen, en niet voor niets.  Het mooie van storytelling is dat het iedereen helpt om in zijn of haar eigen ‘stem’ te schrijven.
 • leer teksten schrijven die geld opleveren
  Ik geloof dat ook jij stap voor stap kunt leren hoe je krachtige teksten schrijft die overtuigen, zonder dat jij het gevoel hebt zo’n enge Tellsell-verkoper te zijn.

 

Ik kan je daarbij helpen!

 

In een intensief programma van 12 weken leer je alles over authentieke (content)marketing, storytelling en hoe je niet salesy (sales)teksten schrijft waarin jouw authentieke stem doorklinkt, terwijl ze tegelijkertijd geld opleveren. Je gaat met de volgende elementen aan de slag:

 • wie jou ideale klant is en hoe je die raakt met je teksten
 • hoe je jezelf onderscheidend presenteert, zodat jij geen concurrenten meer hebt
 • wat storytelling is, waarom je het zou moeten inzetten en hoe je jouw verhaal en dat van anderen kunt inzetten om jouw klanten te raken
 • hoe je een Over mij-pagina schrijft die geld oplevert en je website verandert in een ‘verkoopmedewerker’ die 24 uur per dag geld oplevert
 • waarom bloggen zakelijk slim is, hoe je dat doet en hoe het je geld kan opleveren
 • de geheimen van e-mailmarketing en hoe jij ze kunt toepassen in jouw bedrijf
 • de kansen die veel ondernemers laten liggen door niet aan PR te doen en hoe je daar effectief gebruik van maakt om jezelf zichtbaarder te maken
 • hoe je wervende teksten schrijft, die je lezers inspireren en aanzetten tot actie om jouw product of dienst te kopen

“Nanneke weet een veilige sfeer te creëren.
Ze luistert aandachtig en geeft scherpzinnige feedback.

Ze kan benoemen wat ze precies sterk vindt aan je tekst en onderbouwen waarom ze dat vindt.”
Nadine Rozenberg, communicatieadviseur

Hoe werkt het online coachprogramma?

Dit is wat je krijgt als je meedoet:

 • 6 online coach calls
  In deze online coach calls van 60 minuten krijg je essentiële informatie en praktische tips over authentieke (content)marketing, storytelling en het schrijven van teksten die verkopen, zonder dat jij je ziel hoeft te verkopen. De coaching gebeurt 1-op-1 via Zoom (een soort Skype). Op deze manier kun je, waar ter wereld je ook bent, deelnemen aan de coaching.
 • Wekelijks accountability checks
  Ik houd wekelijks een vinger aan de pols, zodat jij daadwerkelijk stappen zet en het meeste uit het coachtraject haalt.
 • Kant-en-klare templates & checklists
  Je krijgt kant-en-klare templates, uitgewerkte voorbeelden en checklists. Dit gaat je enorm veel tijd schelen! Je gebruikt simpelweg formats die aantoonbaar in de praktijk werken waardoor je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden!
 • Feedback op de tekst van je Over mij-pagina
  Dit is een van de meest bezochte pagina’s op je website. Het vormt de ruggengraat van je bedrijf, omdat hierin veel elementen uit het fundament van je bedrijf (je missie, why, aanbod, ideale klant en zijn/haar pijnpunten) bij elkaar komen. Als je deze pagina goed inricht, wordt het een ‘verkoopmedewerker’ die 24 uur per dag bijdraagt aan jouw omzet, zelfs als je niet aan het werk bent.


Jouw coach
De 1-op-1-coaching wordt gedaan door Nanneke van Drunen. Wie is Nanneke?
“Ik ben zowat met een pen en papier in mijn handen geboren. Hele schriften pende ik vol. Ik zocht een studie waarbij ik schrijven kom combineren met mijn voorliefde voor het regelen van dingen. Ik ben altijd een beetje allergisch geweest voor marketing en sales. Het bracht beelden bij me boven van opdringerige types die je dingen verkopen waarop je niet zit te wachten. Die opleidingen werden het dus niet. Ik koos voor de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg en studeerde in 2001 af als voorlichter. Met mijn liefde voor schrijven en het vertellen van verhalen kon ik tijdenlang uit de voeten. Maar als zelfstandig ondernemer kwam (en kom) ik er niet onderuit om aan marketing en sales te doen. Ik moest op zoek naar vormen van marketing en sales die werken zonder dat ik het idee had mijn ziel te verkopen. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik andere manieren van (content)marketing en sales die werken en die bij mij passen. Daarnaast ontdekte ik dat kleine aanpassingen in mijn teksten een groots effect hadden. Mijn kennis deel ik graag met je, zodat jij meer kunt bereiken als ondernemer en (content)marketing je met gemak afgaat.”

 

Voor wie is deze coaching bedoeld?
Dit coachprogramma is bedoeld voor ambitieuze, vrouwelijke ondernemers. Het programma sluit het meeste aan als je in de volgende situatie bent:

 • je bent een startende ondernemer die het meteen van het begin af aan goed aan wil pakken.
 • je hebt al jarenlange ervaring als ondernemer, maar worstelt met je (content)marketing. Je wilt de stap zetten om succesvoller te worden en meer te bereiken met je teksten op een manier die bij je past en je niet het gevoel geeft bij TellSell te werken.
 • je wil misschien niet de rest van je leven zelf de (content)marketing voor je bedrijf doen of zelf teksten schrijven, maar beseft dat het essentiële onderdelen zijn van een bloeiend bedrijf. Je wilt de vaardigheden hebben, zodat je goede marketinguitingen en sterke teksten kunt herkennen als die door een externen worden verzorgd.

 

Nog even op een rijtje wat je krijgt als meedoet aan het coachingprogramma:

 • 6 online coach calls van 60 minuten. Je krijgt waardevolle informatie en tips over authentieke (content)marketing, storytelling en het schrijven van teksten die je omzet verhogen.
 • Wekelijks accountability checks, zodat je daadwerkelijk stappen maakt.
 • Kant- en klare templates, voorbeelden en checklists waardoor je veel tijd bespaart.
 • Feedback op de tekst voor je Over mij-pagina, zodat je die kunt gebruiken op je website, maar ook bijvoorbeeld tijdens webinars.

 

Data
In overleg plannen we de 6 sessies in de agenda, bij voorkeur om de week, zodat je tijd hebt om met de materie aan de slag te gaan.

Areke Duijs“Het lukte me maar niet om een goed verhaal voor mijn website op papier te zetten. Ook kreeg ik het niet voor elkaar om mijn werkzaamheden op een goede, commerciële manier te beschrijven. Het weerhield me ervan mijn website online te zetten. Nanneke’s programma kwam precies op het juiste moment. Wat me hielp is dat Nanneke bleef doorvragen en bleef graven naar antwoorden. Dat vond ik nuttig en interessant. Daardoor kon ik een diepere laag aanboren en tot de kern komen. Ik durfde keuzes te maken qua doelgroep en mijn aanbod waardoor het schrijven van teksten makkelijker werd. Dankzij de opbouw van het programma en haar stappenplannen zette ik zonder moeite mijn merkverhaal en de teksten voor mijn Over mij-pagina en homepage op papier. Mijn website staat inmiddels online en daar ben ik superblij mee.”
Areke Duijs, Virtueel Assistent

Let op! Dit exclusieve coachtraject kost 1997 euro, exclusief btw en is bedoeld voor de ambitieuze professional die intensief met mij aan de slag gaat. Wij gaan samen aan het werk om meer uit jouw (content)marketing te halen.

 

In deze drie maanden heb jij volledig toegang tot mij. Je gaat aan de slag met je (content)marketing, storytelling en schrijft teksten die er klaar voor zijn om gepost te worden. Er zijn wekelijkse accountability checks, zodat je daadwerkelijk meters maakt.

 

Aangezien ik maar 6 personen per  drie maanden coach is dit traject niet voor iedereen toegankelijk. Wil jij dit niet missen, ben jij er klaar voor om je mouwen op te stropen en heb jij het lef om echt stappen te zetten? Neem dan contact op voor een gratis telefonische discovery call van 20 minuten.

Vragen
Heb je vragen of zijn er dingen niet duidelijk? Laat het me weten! Lees voor de zekerheid eerst de veelgestelde vragen hieronder door. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen. Is dat niet het geval? Mail me dan. Je krijgt binnen 48 uur antwoord op je vraag.

 

Tot slot: ik ga graag met je aan de slag!

Veelgestelde vragen (en de antwoorden)

 1. Ik ben grafisch ontwerper, social media expert, kindercoach of iets anders. Is de coaching ook voor mensen zoals ik?
  Ja, absoluut! Het coachingsprogramma is voor alle ambitieuze, vrouwelijke ondernemers, in welk vakgebied dan ook. Wat ik wel van je vraag is dat je echt aan de slag wilt gaan met het schrijven van teksten voor je bedrijf en daar tijd en energie voor vrijmaakt.
 2. Ik werk parttime. Is het coachingsprogramma geschikt voor mij?
  Zeker. Ook als je parttime ondernemer bent kun je meedoen aan het coachingsprogramma. Als je maar tijd blokt om het geleerde daadwerkelijk in de praktijk toe te passen.
 3. Is er in het coachingsprogramma ook aandacht voor het schrijven voor social media?
  Ja, dat is er. Social media zijn een belangrijke manier voor ondernemers om klanten te krijgen en schrijven speelt daar een grote rol in.
 4. Kan ik meedoen als ik in het buitenland woon?
  Dan is dit juist iets voor jou. Omdat de coaching online gebeurt, kun je overal ter wereld meedoen (zolang je een stabiele, snelle internetverbinding hebt).