fbpx
 

Blog

Gratis inspiratie

Inspiratie nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik inspireer anderen graag en wil je verder helpen met het schrijven van teksten waarmee jij je omzet verhoogt, je zichtbaarheid vergroot en jouw expertstatus onderbouwt. Daarom maak ik gratis content (hier en op Frankwatching) waarvan jij gebruik kunt maken. Doe er je voordeel mee en deel de blogs gerust met andere ondernemers.

 

Je wilt als ondernemer regelmatig content maken, omdat je weet dat contentmarketing goed is voor je online zichtbaarheid en je daarmee bouwt aan vertrouwen. Maar waar haal je de tijd vandaan om consistent goede content te creëren naast alles wat je ook voor je bedrijf moet doen? Door slimmer te werken, niet harder... Haal de druk van je schouders om elke week content te maken, ga content batchen. Wat dat is en hoe je dat doet? Lees snel verder!

Storytelling is krachtig en kan je als ondernemer veel brengen. Het kan je klant beroeren, iets leren en zorgen voor verbinding. Ik geloof dat iedereen een verhaal heeft waarmee hij een ander kan raken. En dat elke ondernemer zijn (merk)verhaal moet inzetten in zijn communicatie. In dit artikel deel ik een aantal TED Talks met je die bomvol inspirerende voorbeelden, inzichten en prachtige quotes over storytelling zitten. Bekijk ze, pas het doe en doe er je voordeel mee.

“Hoe vaak moet ik bloggen?”, “Zijn mijn blogs wel interessant genoeg?” en “Hoe bedenk ik steeds weer nieuwe onderwerpen?” Zomaar wat opmerkingen die ik regelmatig van klanten hoor. Zou jij het gezegd kunnen hebben? Lees dan dit artikel. Ik geef je handige tips over het starten met bloggen en hoe je ervoor zorgt dat je het daadwerkelijk blijft volhouden.

Ben jij een van die mensen die denkt dat een verhaal in een keer goed moet zijn? Of ben jij zo iemand die teruggaat tijdens het schrijven om fouten te verbeteren terwijl je daarna de draad weer oppakt om verder te schrijven? Herken je jezelf daarin? Dan moet je nu vooral even verder lezen. Herken je jezelf niet? Bravo, jij bent van een uitstervend soort mens dat alles in een keer goed opschrijft, net als Louis Couperus, en dan is dit blog niet voor jou. Dit blog is bedoeld voor mensen die tijdens het schrijven verbeteren omdat ze denken dat hun schrijfsel daardoor beter wordt.

Copywriting: ik ben ervan overtuigd dat iedereen het kan leren. Al is het alleen maar omdat er klassieke schrijftechnieken zijn die je kunt gebruiken. Dat betekent niet dat je - als je zo’n structuur volgt - automatisch een briljante teksten schrijft. Wat het wel doet, is je een vertrekpunt bieden; een raamwerk dat jij je eigen kunt maken. In deze blog deel ik een klassieker met je: problem – agitate – solve (PAS).