fbpx

Over Nanneke

Vind je het lastig om jouw missie en verhaal op een krachtige manier over te brengen aan jouw ideale klanten? Ben je bang dat je teksten ‘verkoperig’ klinken en niet bij jou passen?

Ik weet hoe jij je voelt. Van de woorden marketing en sales kreeg ik jeuk. Mijn keuze in 1997 voor de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg was dan ook heel bewust. Maar als (online) ondernemer ontkwam ik niet aan marketing en sales. Doodongelukkig werd ik ervan, totdat ik manieren vond om het op een authentieke manier te doen. Om me te blijven ontwikkelen volgde ik onder meer een online MBA en vloog ik naar de Verenigde Staten om me een Amerikaanse schrijfmethode eigen te maken. Ik behaalde mijn certificaat en ben de enige Nederlander die volgens de Amherst Writers & Artists-methode schrijfworkshops mag geven. Mijn kennis deel ik graag met jou!

Nieuwsgierig geworden? We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Ontdek hier de mogelijkheden.

Door de coaching van Nanneke maakte ik keuzes, heb ik focus en een stip op de horizon om naartoe te werken. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Omdat ik nu weet wie mijn ideale klant is, is het schrijven van teksten voor mijn site of bijvoorbeeld een blog een stuk makkelijker. 

Ik raad iedereen aan om met Nanneke te gaan werken. Ze luistert goed en ziet wat iemand nodig heeft. In mijn geval dus keuzes maken en de touwtjes eerst wat laten vieren (ruimte geven) om ze daarna strak aan te trekken, zodat ik daadwerkelijk dingen ging doen en teksten schreef. Nanneke hielp me verder én bracht me dichterbij mezelf.

Lisa Hustings

Coach, Plott Kindercoaching

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest