Portretten van een passie

  • Cover van mijn boek Portretten van een passie
  • Pagina uit het boek Portretten van een passie
  • Pagina uit mijn boek Portretten van een passie

Over dit project

Als ‘vrij werk’ project interviewde ik mensen met een passie. Enthousiastelingen die al hun vrije tijd steken in een liefhebberij en dat met grote inzet, gedrevenheid en hartstocht doen. Vaak ontstaat zo’n passie puur uit eigenbelang, omdat iemand het leuk vindt om te doen en er plezier in heeft. Maar soms kan een passie ook een ander raken, positief óf negatief. Hoe? Dat lees je in het boek Portretten van een passie waarin de serie interviews gebundeld is. Maak alvast kennis met de geportretteerden in dit filmpje. Het boekje is online en bij boekhandel Mieke Wijgergangs in Berlicum te koop voor slechts 15 euro (exclusief eventuele verzendkosten). De fotografie van het boekje is verzorgd door Monique van der Steen en de vormgeving door Carlijn van der Steijn van Buro Tweevoud.

 

Een paar reacties van lezers:

  • “Het boek is uit. Met een brok in mijn keel, af en toe met kippenvel en herkenning gelezen. Wat een liefdevolle en mooie schrijfstijl heb je. Ik vind het bijzonder hoe je al deze mensen, inclusief jezelf, portretteert in hun essentie zonder overdrijving. Erg puur.”
  • “Dit is geschreven door iemand met een grote passie voor het schrijversvak!”
  • “Heb jouw boekje in een ruk uitgelezen. Leest als een trein. Waar ligt je hart, waar haal je energie uit en wat brengt het je? Dat is voor mij de kern van jouw boekje. Het geeft te denken. Dankjewel voor dit waardevolle geschenk!” 
Datum
Categorie
concept, tekst