Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Projector Magic 

Ja, dit wil ik!


#projectorlifestyle plaats je in je story over de heerlijke wandeling die je net met een vriendin maakte. Terwijl zij koffie voor jullie bestelt, bekijk je snel even je DM’s. Je grijns  wordt daardoor nog groter.


Toffe shares over de masterclass die je vanochtend verzorgde. Het geven van de masterclass was een eitje. Je noemde terloops je diensten en zag een paar minuten later een bestelling binnenkomen. Terwijl je aan het wandelen was, kwamen er nog een paar binnen.


Genietend van je koffie vertel je je vriendin over de DM die net binnenkwam: “Ik ben al een tijdje op zoek naar iemand die me kan helpen en volg je hier met veel plezier. Ik wil leren van iemand met jouw kennis en kunde. Hoe kan ik met je samenwerken?"


En denkt: hoe fijn is het dat ondernemen vanuit ease, joy & flow me zoveel nieuwe klanten oplevert? Het voelt niet eens alsof ik aan marketing doe. De juiste uitnodigingen komen moeiteloos op me af, zonder dat ik er hard voor hoef te werken.


Dit is wat er gebeurt als je van jouw Projectorschap je SUPER POWER maakt

Dan weet je eindelijk écht dat jij niet hard hoeft te werken, omdat jij in korte tijd heel veel kunt doen. En besef je dat jij geen pushy salestechnieken nodig hebt. Je hoeft alleen maar te zijn, want jouw energie is MAGISCH.


Lijkt dit jou ook wat? Dan is Projector Magic iets voor jou! Het is voortgekomen uit mijn eigen zoektocht en Human Design Experiment de afgelopen jaren.

Nanneke van Drunen

Als je net als ik bent, voelde je misschien in eerste instantie opluchting toen je ontdekte dat je Projector bent qua Human Design. Vielen er puzzelstukjes op hun plek.

 

Maar de kans is groot dat je daarna dacht: KAK! Hoe dan?

 

Dat was tenminste wat ik dacht. Mijn bedrijf liep prima, maar ik werkte me kapot. Moe? Ik? Nee hoor!! *hangt uitgeteld op de bank* 🙈

 

Hoe kun je in hemelsnaam door minder te werken meer geld verdienen (🤬 open sacral center... 🤬) en een bloeiend bedrijf bouwen als je steeds moet wachten op die verrekte uitnodiging…? En dan ook niet eens op elke uitnodiging mag ingaan, maar het de juiste moet zijn. Eentje waarbij je herkend en gezien wordt voor wie je bent en wat je kunt.


Nanneke faciliteert een breathworksessie

Ik besloot ermee te gaan spelen. Ontdekte hoe fijn het kan zijn om te wachten op de uitnodiging. En mijn kostbare energie niet weg te geven aan mensen die er niet op zaten te wachten.


‘Ineens’ kwamen er uit het niets uitnodigingen op mijn pad. Ik halveerde in de afgelopen paar jaar het aantal uur dat ik werkte, terwijl het bedrag dat ik omgerekend per uur verdiende bijna verdubbelde.

 

Net voordat ik ontdekte dat ik Projector ben, kwamen breathwork en reiki op mijn pad. Ik vond dat vroeger altijd mega zweverig, tot ik besefte hoeveel impact energie op mijn fysieke lijf heeft. Ik was zo onder de indruk van de kracht van deze tools dat ik me erin liet scholen. Ik werd breathwork facilitator en reiki master. Inmiddels zijn het onmisbare tools die me dagelijks enorm helpen in mijn Projectorschap.

Kalm zenuwstel

Projectors willen graag gezien en erkend worden... Onze droom is een post die viraal gaat. Totdat het gebeurt en je half hyperventilerend op de vloer ligt, omdat je lijf het niet trekt en je bang bent voor negatieve reacties.

Been there, done that.

Man wat was ik op dat moment blij dat ik tools heb om conditioneringen los te laten en mijn zenuwstelsel te kalmeren. Want magnetischer willen worden is één, maar ervoor zorgen dat je lijf dat (energetisch) kan dragen is key.

Dat is wat ik jou zo ontzettend gun! Dat jij je conditioneringen loslaat, je energie leert bewaken en aan empower marketing doet, zodat je magnetisch wordt en de uitnodigingen moeiteloos naar je toe komen.

Dat is waar Projector Magic jou bij gaat helpen

Wat je leert, is hoe je:

 • stopt met doen en start met het slim en strategisch inzetten van je energie. Op deze manier laat je je aura het werk voor doen en vergroot je je magnetism, zodat je van bitterheid naar succes gaat;

 • je gedrag en gedachten verandert (conditionering loslaten), zodat je meer in lijn leeft met wie je werkelijk bent;

 • het concept van wachten op de uitnodiging kunt reframen, zodat je dat als een groot voordeel gaat zien en je eraan over kunt geven;

 • jezelf online en offline kunt presenteren door ijzersterke teksten te schrijven, zodat je met gemak klanten aantrekt en een winstgevend bedrijf realiseert;

 • je zenuwstelsel kalmeert, zodat je groei binnen je bedrijf kunt reguleren en jezelf niet saboteert in je succes.

Ja, dit wil ik!

Wat gaan we doen?

  Assess

  We onderzoeken wat jou tegenhoudt om magnetisch te worden (bye bye bitterheid).

  Release

  Loslaten van (energetische) blokkades op body, mind en soul niveau, zodat je magnetisch(er) wordt.


  Dream

  Hoe word je die Projector die moeiteloos de juiste uitnodigingen krijgt?

  Discover

  Wie jouw ideale klant is en hoe je die aantrekt met je aura en content, zodat die de sales voor je doen.


  Create

  Hoe je content creëert die magnetisch is en het werk voor je doet, zodat jij je energie niet verspilt.


  Celebrate

  De kracht van successen vieren, zodat je je signature gaat verankeren.


 • 6 modules (video’s, audio-bestanden, werkbladen)

 • Communicatie toolbox bomvol handige tips en trics die jou helpen bij het maken van magnetische content

 • Energetics toolbox met daarin allerlei praktische tips en tools die jou helpen om je energie op te schonen en te bewaken, zodat je magnetisch wordt en blijft.

 • 12 weken support via Voxer (maandag – vrijdag)

 • 6 online breathworksessies met reiki op afstand

 • 6 online coach calls

Ervaringen met Projector Magic en wat anderen zeggen over werken met Nanneke


Succes ervaring van een deelnemer aan Projector Magic
Succes ervaring van een deelnemer aan Projector Magic
Succes ervaring van een deelnemer aan Projector Magic
Ervaring met breathworksessie Nnnee

Deze uitnodiging is WEL voor jou als je:

 • geen volledige Human Design newbie bent en al wat geëxperimenteerd hebt met je strategie en autoriteit;

 • er klaar voor bent om je bedrijf next level te brengen op een manier die bij jou past en goed voor je voelt; 

 • er klaar voor bent om op jezelf en je intuïtie te vertrouwen; 

 • bereid bent om je angsten in the face aan te kijken en jezelf daardoor niet langer wil laten tegenhouden; 

 • je skills en talenten volledig wil gaan ownen;

 • patronen, verhalen en gedrag dat je niet verder helpt wil veranderen.

Deze uitnodiging is NIET voor jou als je:

 • gisteren hebt ontdekt dat je een Projector bent;

 • geen eigen bedrijf hebt;

 • niets moet hebben van woo woo, spiritualiteit en energiewerk;

 • verwacht dat jouw Human Design chart met je ga doornemen/uitleggen (ik geef je wel tips zodat je dat zelf kunt doen);

 • niet bereid bent om inner work te doen en jezelf verantwoordelijk te houden voor je succes;

 • verwacht dat ik content voor je ga maken. Dat ga je lekker zelf doen (of uitbesteden). Ik laat je wel zien hoe je op een magnetische en empowering manier content maakt.

3500,-

VIP

Deep dive in jouw persoonlijke situatie

 • toegang tot alle content van Projector Magic

 • 6 online 1-op-1 coach calls van 60 minuten

 • 12 weken 1-op-1 support via Voxer

 • Ik wil dit VIP-pakket

  1997,-

  Groepsprogramma

  De kracht ervaren van gezien worden door andere Projectors 

 • toegang tot alle content van Projector Magic

 • 6 online groepscalls van 90 minuten

 • 12 weken support & masterminden via Voxer


 • Inschrijven wachtlijst

  997,-

  Zelfstudie

  Het programma in je eigen tijd en tempo doorlopen

  • toegang tot alle content van Projector Magic


  Ik doe het zelf!

  Wil je in termijnen betalen? Dat kan. Je investering voor de DIY-versie is 3 termijnen van elk 355, exclusief btw. Klik hier om de DIY-versie in termijnen te betalen. Voor de groepsvariant is je investering 3 termijnen van elk 697, excl. btw of 6 termijnen van €349, excl. btw. Klik hier om het groepsprogramma in termijnen te betalen.

  Veelgestelde vragen over Projector Magic 
  Wat moet ik doen voor de reiki?

  Niets. De breathworksessie bestaat uit een 'actief' deel en een 'passief' deel. Tijdens dat laatste deel lig je en haal je gewoon adem. Je ontvangt tijdens de sessie vanzelf de reiki die ik op afstand naar je toe heb gestuurd.

  Wat als ik niet live bij een coach call kan zijn?

  Alle coach calls worden opgenomen, zodat je de replay kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

  Hoeveel tijd vraagt dit programma van mij?

  Da’s moeilijk te zeggen. Je haalt eruit wat je erin steekt. Mijn Human Design motivatie is ‘need’. Dit betekent dat je in Projector Magic krijgt wat je nodig hebt. Dus geen 160 video’s van elk een uur. Ik heb alle content zo compact mogelijk voor je gemaakt. Als Projectors is het belangrijk dat we zuinig zijn op onze energie… De kortste les is 3 minuten, de langste een kleine 20 minuten. De breathworksessies zijn ongeveer een uur. Het succes van het programma zit ‘m in jou… hoe diep durf je te gaan bij de opdrachten die je krijgt? Hoeveel tijd wil je steken in het toepassen van wat je leert? Je kunt dingen weten, maar ze belichamen is key. Dat maakt al het verschil en doe je niet in 10 minuutjes per week!

  De vraag is niet of dat je het kunt betalen, maar de vraag is hoeveel het jou waard is om te zijn wie je in kern écht bent en je ease, joy & fun te ervaren in je bedrijf (en leven). Projector Magic geeft jou tools die je de rest van je leven kunt gebruiken om je bedrijf te runnen en te vermarkten op een manier die bij jou past, om conditioneringen los te laten en je energiepeil zo hoog mogelijk te houden. Jouw investering in het programma betaalt zich echt keer op keer weer terug.


  En vraag jezelf ook eens af wat het kost als je besluit om niet te investeren in Projector Magic. Is dat eigenlijk wel een optie? Hoe lang wil jij nog als generator door het leven gaan, wetende dat je daar de energie niet voor hebt en super bitter door wordt…

  Zeg eens eerlijk: heb je geen tijd of maak je er geen prioriteit van? Ik weet dat je meer te doen hebt en (soms) de energie niet hebt om ook maar iets te doen. Maar hoe fijn is het als je bijvoorbeeld leert om voortaan zonder schuldgevoel nee te zeggen tegen dingen/mensen, je na een netwerkbijeenkomst niet meer in bed hoeft te kruipen omdat je nog energie hebt of vol vertrouwen posts durft te plaatsen op social media over jouw aanbod? Eén aflevering minder bingewatchen van The Crown of Virgin River en je bent er al. En daarbij als het programma jou vervolgens een energieboost geeft, dan levert het je alleen maar meer op.

  Kan ik dit niet gewoon zelf doen?

  Ja, absoluut. Als jij er echt voor 200 procent van overtuigd bent dat jij die stappen zelf kunt zetten, dan heb je mijn hulp helemaal niet nodig. Maar de vraag is of je het dan ook daadwerkelijk gaat doen en of je in zo'n korte tijd resultaat gaat zien. Dit is wat deelneemster Ilse daarover zei: “Als ik dit nu niet bij jou had gedaan, had ik het ik mijn eentje moeten doen. Dat is een heel stuk moeilijker.” Het mag makkelijk zijn… je mag hulp inschakelen.

  Het is nu niet de juiste tijd. Wanneer gaan de deuren weer open?

  Geen idee wanneer de deuren weer opengaan. Als je op de mailinglijst staat, hoor je dat vanzelf. Ik wil je uitnodigen om jezelf de vraag te stellen waarom het niet de juiste tijd is. Als jij niets verandert dan verandert er niets. En als nu niet de juiste tijd is wanneer is het dat dan wel? Wat goed is om te weten, is dat je life time toegang tot het programma krijgt (zo lang als Projector Magic bestaat - en da’s wat mij betreft is heel lang). Je kunt er dus aan beginnen wanneer het jou uitkomt. En je kunt Projector Magic herhalen op momenten dat jij het nodig hebt en je weer tegen iets aanloopt, every level has its devil. Je hoeft niet alles in één keer te doen. Stap voor stap kom je ook daar waar je wil zijn.

  Ik ben niet goed in sales of het schrijven van teksten. Kan ik dan toch meedoen?

  Ja, absoluut! Bij Projector Magic leer je dat het hier bij sales niet (alleen) om gaat. Daarnaast ontdek je hoe je aan marketing kunt doen die bij jou past en deel ik allerlei tips met je die jou helpen om steengoede content te maken waardoor jij je zichtbaarheid vergroot en de juiste uitnodigingen aantrekt. Misschien nog wel belangrijker is dat we ook aan de slag gaan met de belemmerende overtuigingen die je hebt (deze vraag is daar een mooi voorbeeld van 😉). Zo staat niets jou meer in de weg om je podium te pakken en jouw Projector guidance te kunnen geven aan de juiste mensen.

  Leer ik in Projector Magic hoe ik mijn Human Design chart kan lezen?

  Nee. Ik ben geen Human Design expert en leer je niet hoe je je chart kunt lezen. Ik geef je wel tips die je helpen om bepaalde elementen uit je chart te halen die voor jou en/of (de marketing & sales van) je bedrijf van belang zijn.

  Ga jij content voor mij maken?

  Nope… Dat ga je lekker zelf doen (of uitbesteden). Ik laat je wel zien hoe je op een magnetische en empowering manier content maakt.

  Wat nou als het programma me niet bevalt?

  Weet je, ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou gaat helpen als jij all in durft te gaan. Maar als je niet tevreden bent, kun je gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Ik vraag je dan wel om te laten zien dat je serieus met het programma aan de slag bent gegaan.

  Kan ik in termijnen betalen?

  Ja dat kan. Je investering voor de DIY-versie is in dat geval 3 termijnen van elk 355,- exclusief btw. Klik hier om de DIY-versie in termijnen te voldoen. Voor de groepsvariant is de investering 3 termijnen van elk 697,- exclusief btw of 6 termijnen van elk 349,- excl. btw. Klik hier om de groepsvariant in termijnen te voldoen. 

  Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

  Staat jouw vraag er niet bij? Ik beantwoord ‘m graag! Stuur een mailtje naar [email protected] of stuur me een DM op Instagram (@nannekevandrunen).

  Werk jij alleen met vrouwen?

  Nee hoor. Ben je een man en Projector, ook dan ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Projector Magic.

  Ik werk in loondienst, is Projector Magic dan iets voor mij?

  Ja en nee. Een aantal van de modules (Assess, Release, Dream en Celebrate) helpen je ook wanneer je in loondienst bent. De module Discover bevat ‘algemene’ elementen en onderdelen specifiek voor ondernemers. De module Create is puur gericht op hoe je jezelf als ondernemer kunt vermarkten op een manier die bij Projectors past. De communicatie toolbox sluit hierbij aan. De energetics toolbox en de ademwerksessies helpen je sowieso of je in loondienst bent of je eigen bedrijf hebt. Mijn advies: laat je Human Design autoriteit je vertellen of Projector Magic iets voor jou is.

  Ja, dit wil ik!

  Over Nanneke, jouw gids:

  Hi, ik ben Nanneke, 2/4 splenic projector. In 2001 afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek & Voorlichting. Toen ik in 2010 mijn eigen bedrijf begon, zat ik met mijn handen in het haar, want ik moest aan marketing en sales doen terwijl ik daar een schurfthekel aan had (en heb). Ik dwong mezelf om cold calls te doen tot ik huilend mijn hoofd op het bureau legde en mezelf beloofde dat ik dat nooit meer hoefde te doen. Ik ging me richten op contentmarketing en storytelling, wat een stuk beter bij mij paste. Met blogs die hoog in de zoekmachines scoorden, kwamen potentiële klanten als vanzelf op mijn site terecht.

   

  Tot ik in 2020 mijn bedrijf helemaal omgooide. Toen eind 2019 acute leukemie bij mijn schoonzus werd geconstateerd, stond mijn leven volledig op zijn kop. Ik verdiepte mij in hoe schrijven je kan helpen helen, werd Reiki Master en breathwork facilitator. En besloot in 2020 mijn bedrijf volledig daarop te richten. Ik zag niet in hoe ik commercieel schrijven kon combineren met mindset werk en embodiment.

  Eind 2020 ontdekte ik dat qua Human Design een projector ben. In eerste instantie voelde ik opluchting. Snapte ik ineens mijn 2/4 profiel en waarom ik moeite heb met gesprekken over koetjes en kalfjes. Daarna raakte ik mega gefrustreerd… hoe kon ik als zelfstandig ondernemer nou wachten op de uitnodiging? En hoezo had ik geen consistente toegang tot energie? Ik werkte meer dan fulltime en verzette bergen werk. Ik kon toch niet zomaar op de bank gaan zitten niets doen. Met vallen en opstaan leerde ik dat ik dat best wel kon en halveerde het aantal uur dat ik werkte, terwijl het bedrag dat ik omgerekend per uur had verdiend bijna verdubbelde.

   

  Het viel me op dat veel projectors tegen dezelfde dingen aanliepen. Ze baalden van hun bedrijf of gingen weer in loondienst werken, omdat ze het leuren om klanten superirritant vonden (en daardoor bitter werden). Zo zonde, want de wereld heeft ons nodig! Ook zonde was dat ik lange tijd niet inzag dat ik met al mijn kennis en kunde iets kan betekenen voor mijn mede projectors (Hallo 2e lijn…). Dat de combinatie van copywriting en marketing met mindset en energiewerk juist mijn kracht is. En daar wil ik jou graag mee helpen, zodat jij als projector meer impact en inkomen hebt, zonder daar hard(er) voor te hoeven werken.

   

  Je bent zo welkom om mee te doen aan Projector Magic.

   

  Ja, dit wil ik!