Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Projector Mentorship

Wil jij je succes signature als ondernemer met het Human Design van een Projector op dagelijkse basis ervaren? Dan is het belangrijk dat jij ook echt als Projector door het leven gaat. Zoals je ‘ontworpen’ bent.

Ja, dat wil ik!

Ik hoor van veel Projectors die ik spreek dat ze in eerste instantie opluchting voelden toen ze hun Human Design type ontdekte. Er viel een last van hun schouders en er vielen talloze kwartjes. Bijvoorbeeld dat ze niet raar, lui of gek zijn. Ze zijn een Projector. En alleen daardoor al anders dan 70% van de bevolking.

Ze snapten bijvoorbeeld ineens waarom ze na het geven van hun goedbedoelde advies een betweter werden genoemd. Of waarom het nooit goed voelde om DM’s met hun aanbod naar nieuwe volgers op social media te sturen.

De kans is groot dat jij dezelfde ervaringen hebt. Dat je beseft dat het voor jou als Projector anders werkt en je jezelf afvraag hoe je daar invulling aan kunt geven.

Om de strategie, wachten op de uitnodiging, als voorbeeld te nemen. Misschien is dit wel eens (of regelmatig) door je hoofd geschoten:

Ik kan toch niet nutteloos op de bank gaan zitten wachten totdat iemand me uitnodigt? Ik wil de leukste klanten helpen, lol hebben in wat ik doe, vanuit een goede flow werken en lekker geld verdienen.

Maar hoe doe je dat als Projector ondernemer die gewend is om dingen te initiëren? In hoeverre heb je daarmee al die tijd je eigen succes geblokkeerd? Antwoord geven op die vragen is nog niet zo makkelijk.

Als Projector ben je hier om de ander te zien. Da’s mega waardevol, maar ook meteen een valkuil.

Voor ons Projectors is het daardoor lastig om onszelf te zien (en te erkennen). En da’s cruciaal op weg naar jouw Projector succes. Contact met andere Projectors geeft je inzichten. Via de ander leer je meer over jezelf.

Hoe fijn zou het zijn als jij zou kunnen sparren met een mede-ondernemer die ook Projector is? Iemand die het klappen van de zweep als zelfstandig ondernemer kent. En die begrijpt hoe anders het voor Projectors werkt.

Iemand snapt hoe spannend het kan zijn om je zichtbaarheid te vergroten, terwijl je tegelijkertijd gezien wil worden

Iemand die weet hoe eng het kan zijn om uit de 9-5 rat race te stappen en toe te geven aan je natuurlijke ritme (lees stoppen met werken wanneer je lijf dat aangeeft en lekker op de bank gaan liggen).

Iemand die je kan helpen om sales Projector style te doen op een manier die bij jou past en net zo comfortabel voelt als je favoriete joggingbroek.

Iemand die tools heeft om haar kostbare Projector energie te beschermen en die insights met liefde met jou deelt, zodat je meer energie overhoudt voor leuke dingen.

That’s where I come in…

Toen ik begin 2021 mijn persoonlijke Human Design Reading had, voelde dat als een zegen en een vloek tegelijkertijd.

Ik begreep eindelijk waarom ik wilde huilen na het doen van cold calls, maar ik wel een goede relatiebeheerder (2/4 profiel) ben. En waarom bepaalde klussen in het verleden super goed gegaan waren (hallo uitnodiging met erkenning) en waarom sommige projecten voelden alsof ik in stroop probeerde te zwemmen.

Daarnaast voelde ik me mega verward. Ik had volgens de standaarden van de maatschappij een succesvol bedrijf, maar werd er steeds minder gelukkig van. Hoezo moest ik wachten op de uitnodiging? Wanneer was iets een juiste uitnodiging en wanneer niet? En hoe zat het qua energie? Ik had altijd keihard gewerkt, wat nou weinig energie… Dat ik vaak hondsmoe was (en niet snapte waarom dat zo was) vergat ik voor het gemak.

Ik kon toch niet zomaar tussen afspraken door op de bank gaan liggen of overdag TV kijken? Ze zagen me aankomen. In no time zou ik mijn bedrijf moeten uitschrijven bij de KvK.

Wat had ik er veel voor over gehad om destijds met iemand te kunnen sparren. Iemand die weet hoe het is om als Projector door het leven te gaan en ondernemer te zijn.

Die snapt hoe lastig en oncomfortabel dat verrekte wachten op de uitnodiging kan zijn en met je kan delen hoe dat makkelijker voor je wordt.

Die snapt hoe het is om te leven in een wereld die gemaakt lijkt te zijn voor Generators en daar je weg (opnieuw) in te vinden als mens én als ondernemer.

Die je stimuleert om het op jouw manier te doen. Een manier die bij jou past hoe onconventioneel misschien ook. Dat het leuk en makkelijk mag zijn. No more work hard, play hard.

Iemand die weet hoe het is wanneer je na een netwerkbijeenkomst thuiskomt met het gevoel een kater te hebben, terwijl je geen druppel hebt gedronken. En tools heeft om ervoor te zorgen dat je voortaan na zo’n bijeenkomst nog puf hebt.

Ik had die iemand niet, maar kan die mentor wel voor jou zijn!

Ik wil jouw ideeënbus (met mijn very defined head & ajna), strategische sparringpartner, content coach, cheerleader en partner in crime zijn. Al jouw vragen beantwoorden (voor zover ik dat kan, ik ben geen Human Design expert of Google) en vooral JOU ZIEN.

Ik wil je helpen om uit je hoofd te gaan en in je lijf te zakken, zodat jij je Human Design gaat belichamen. Je lijf representeert je onderbewustzijn. En dat weet 100x beter dan jouw mind wat goed voor je is. Daarvoor is het nodig dat je IN je lichaam bent. Want daar bevindt jouw autoriteit zich, zelfs als je Mental, Self Projected of Ego Projector bent. Wanneer jij je autoriteit gaat volgen, ga je keuzes voor je bedrijf maken die passen bij jou en jou alleen. En begint alles te stromen.

Hoe fijn zou het fijn wanneer jij:

elke dag vol vertrouwen en overgave tegemoet gaat, wetende dat de juiste uitnodiging naar je toekomt en die strategie er met een reden is.

je bedrijf op jouw gaat runnen op een manier die bij jou past. Met strategieën die misschien niet conventioneel zijn, maar wel fun én die jou meer klanten en omzet opleveren.

eindelijk die fotoshoot boekt, zodat je jezelf (en je expertise) kunt laten zien en meer uitnodigingen van jouw ideale klanten gaat aantrekken.

je ‘Projector Standards’ verhoogt en de volgende keer gewoon ‘nee’ zegt wanneer die client from hell wil verlengen.

in een paar minuten een steengoede tekst schrijft voor jouw bedrijf. Of het nu een nieuwsbrief, social media post of salespage is.

je geen behoefte meer voelt aan support-chocolade wanneer je Instagram post maar 3 likes krijgt, omdat je weet dat jouw ideale klanten jou toch wel weten te vinden

je Human Design gaat belichamen en gestrekt op de bank liggen als productief onderdeel van je werkdag gaat zien.

je in contact bent met je Human Design autoriteit en daarop durft te vertrouwen (en steeds meer naar handelt, hoe ongemakkelijk dat soms ook voelt).

Laat mij je hierbij helpen! Met liefde deel ik mijn ervaringen, tips en tools met jou, zodat jij sneller stappen zet op weg naar jouw succes als Projector ondernemer.

Hoi, ik ben Nanneke, jouw Projector Mentor

  • Meer dan 20 jaar ervaring als tekstschrijver, content creator, en storyteller

  • Sinds begin 2021 volop aan de slag met mijn eigen Human Design experiment (2/4 Splenic Projector)

  • Sinds 2021 ook actief als breathwork facilitator en reiki master (yep, ik ben zweverig én heb m’n poten stevig in de Hollandse klei)

  • Verzot op reizen (Australië is mijn soft spot), lezen, zingen, dansen en pure chocolade

  • Een paar successen waar ik als ondernemer trots op ben: de Projectordag & Meet Up, 350 deelnemers aan de eerste Projector Power Summit en uitgenodigd worden voor een interview in Happinez 😍🙏🏻

Mijn doel is om jou te ondersteunen, zodat jij je business gaat inrichten op een manier die voor jou als Projector werkt. Ik ben met liefde jouw stok achter de deur en cheerleader, zodat jij stappen zet en jouw succes signature vaker gaat voelen.

Success Stories

Projector Mentorship

Wat kun je verwachten?

  • 3 maanden online 1:1 maatwerk mentorship via Cloudpresenter (soort Zoom).

  • Intake sessie van 60 minuten, waarbij we op hoofdlijnen naar jouw chart kijken en jouw intenties voor het traject bespreken.

  • 3 coach calls van 60 minuten waarin we bespreken hoe het gaat, waar je tegenaan loopt en waar je de volgende keer mee aan de slag wil gaan.

  • 1 content call van 60 minuten waarin we jouw content(strategie) onder de loep nemen en je verbetersuggesties krijgt die je meteen kunt toepassen.

  • Support via Voxer (ma – vrij) om vragen te stellen, inzichten te delen of te sparren, zodat je niet vastloopt.

Jouw investering:

€1500

excl. btw

Let op: dit traject vraagt om een portie zelfreflectie van jouw kant.

Zegt jouw autoriteit ja? Neem dan contact met mij op voor een match call. Wil je als Mental Projector klankborden of als Self Projected Projector praten, zodat je helderheid krijgt? Ik ben graag jouw luisterend oor, zodat jij tot de juiste keuze kunt komen. Ik ga je nooit aan je haren het mentorship intrekken. Daar heb jij niets aan en ik ook niet…

Ja, ik wil een match call inplannen!

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik een Projector ben?

Dit kun je zien in je Human Design chart bij ’type’. Je chart opvragen, kun je bijvoorbeeld doen op deze site

Krijg ik een reading van jou?

Nee. Ik ben geen Human Design reader. Jouw chart kan ik op hoofdlijnen met je doornemen. Waar mijn kracht zit, is dat ik als mede Projector mijn ervaringen met je deel, net als mijn kennis over copywriting, contentmarketing, storytelling en jarenlange ervaring als doorgewinterde (online) ondernemer. 

Hoe ziet jouw design eruit?

Ik ben een 2/4 Splenic (milt autoriteit) Projector.

De centra die ik heb gedefinieerd: Hoofd, Ajna, G-centrum en milt. Mijn keel, hart, solar plexus, sacraal en wortel zijn niet gedefinieerd. Dit maakt mij tot een zogeheten Classic Projector. 

Wanneer ben jij met je Human Design experiment gestart?

In 2020 hoorde ik voor het eerst over Human Design en vroeg ik mijn chart op. Na zelf wat online research te hebben gedaan, had ik in april 2021 mijn persoonlijke reading. Het vormde de kickstart van mijn eigen experiment.

Waarom zou ik van jou willen leren over het vergroten van mijn zichtbaarheid?

Ik ben in 2001 afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg en heb sindsdien gewerkt als tekstschrijver, content creator en storyteller. In eerste instantie in loondienst en sinds 2010 als zelfstandig ondernemer. Al mijn kennis en kunde op die vlakken deel ik graag met jou, zodat jij stappen kunt zetten om je zichtbaarheid te vergroten. 

Ik heb Human Design net ontdekt, is dit iets voor mij?

Zeker! Als jij bereid bent om het experiment aan te gaan en uit je comfort zone te stappen, begeleid ik je daar graag bij. Als je Projector bent dan hè…Ben je (Manifesting) Generator? Dan kan ik je het mentorship van Hiske van harte aanbevelen. Wanneer je tijdens je bestelling NANNEKE50 invult, krijgt je ook nog eens 50 euro korting op haar mentorship traject.

Ik weet veel over Human Design, heeft dit mentorship dan zin?

Heb je vooral kennis, maar pas je dat in de praktijk nog niet (veel) toe, dan kan dit mentorship je absoluut helpen om stappen te zetten. We gaan aan de slag met het zijn van Projector in het dagelijkse leven. Hoe zit dat wachten op de uitnodiging, hoe bescherm je je energie en hoe word je zichtbaarder als Projector op een manier die goed voor jou voelt. En waar blokkeer jij je eigen succes nog door Generator conditionering? 

Dit mentorship is niet geschikt voor jou wanneer jij het gevoel hebt dat je al volledig gedeconditioneerd bent en jij je design leeft of jij jouw chart tot op detailniveau wil leren kennen.

Ik ben Projector en heb een succesvol bedrijf, maar werk me kapot. Is dit mentorship iets voor mij?

Absoluut! Een aantal jaar geleden draaide ik bijna een ton omzet per jaar door ‘uurtje-factuurtje’ te werken. Het motto “Je moet hard werken voor je geld” had zich ook in mijn brein genesteld. Tegenwoordig komen betalingen binnen, terwijl ik letterlijk lig te slapen of een terrasje aan het pikken ben. Als ik die shift kan maken, kun jij dat ook. Ik help je er graag mee.

Ik ben Projector, maar geen ondernemer. Ik wil toch graag van jou leren, kan dat?

Neem even contact met me op, zodat we kunnen kijken waar jouw behoefte ligt. Dan kunnen we beide voelen of ik de juiste persoon ben om jou verder te helpen.

Mijn vraag staat er niet bij, want nu?

Geen probleem! Stuur een mail naar [email protected], zodat ik jouw vraag kan beantwoorden.