Bewaren

Bewaren

Wil jij je zichtbaarheid als ondernemer vergroten en je expertstatus onderschrijven? Ga bloggen, artikelen of een boek schrijven! Heb je geen idee waarover je kunt schrijven of hoe je jouw verhalen op papier kunt zetten? Volg dan de gratis driedelige videotraining Schrijf voor je bedrijf.

 

Tijdens deze training leer je de basis van het schrijven. Elke les helpt je om een betere schrijver te worden. Je leert hoe je start met schrijven, hoe je van schrijven een dagelijkse gewoonte maakt en je krijgt tips hoe je je schrijftechniek kunt verbeteren.

 

Aanmelden
Meld je hieronder aan voor de gratis videotraining en schrijf vanaf vandaag voor je bedrijf!

Bewaren

Bewaren

Mijn naam is Nanneke van Drunen en in 2001 studeerde ik af aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Door de jaren heen schreef ik honderden teksten en observeerde ik hoe andere schrijvers werken. Mijn kennis deel ik graag met je, zodat jij meer kunt bereiken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren