Bundel met dankbaarheidsdagboek, self care journal en self love journal

Journal bundel

Bestel de Self-Care & Self Love journal en krijg het dankbaarheids-dagboek gratis

Ja, dat wil ik!

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Wil je als Projector succes ervaren?
Maak dan van Self-Care een prioriteit.

 I know... iedereen heeft het erover (en het is ook voor iedereen belangrijk), maar voor jou als Projector kan het 't grootste verschil maken.

Waarom?
Door hoe jij ontworpen bent.

Als Projector zijn we op de ander gericht. Da's een mooi iets en onze kracht.

Maar.... hierin schuilt ook een gevaar....

Je bent zo op de ander gericht dat de kans groot is dat je de laatste bent die echt prioriteit aan jezelf geeft. Vaak merk je niet eens dat je niet op jezelf gericht bent, omdat je doet waar je als Projector voor bent gemaakt: de ander zien. Maar als je je te vaak op de ander/naar buiten richt en jezelf vergeet, kun je een burn-out ervaren en je bitter gaan voelen.


Naast het feit dat je Projector bent en dus op de ander gericht bent, kunnen er andere factoren spelen waardoor jij het lastig vindt om je op jezelf te concentreren en goed voor jezelf te zorgen. Het is voor Projectors belangrijk om te leren hoe je op een gezonde manier 'egoïstisch' kunt zijn (en voelt dat self care allesbehalve egoïstisch is, maar je daardoor de ander alleen maar beter kunt helpen). Het hebben van een goede zelfzorgroutine zal je wereld veranderen en jouw gevoel van succes vergroten.


Geen idee waar te beginnen? Dan is deze Self-Care journal écht iets voor jou! Het helpt jou om te achterhalen waarom je het lastig vindt om voor jezelf te kiezen. Het staat bomvol praktische oefeningen die jou inzicht in je patronen geven én je helpen om die te doorbreken.

De resultaten: je hebt een self-care plan dat jou op het lijf geschreven is, ervaart minder stress en durft (vaker) zonder schuldgevoel nee te zeggen. Hierdoor zit je lekkerder in je vel en kun je er voor de volle 100% voor anderen zijn onder jouw voorwaarden. Benieuwd naar een preview van de journal? Klik dan hier.

Self-Care Journal cover

Wat maakt deze journal bijzonder?  

 • Omdat het een print-it-yourself journal is (je kunt het natuurlijk ook laten printen 😉) kun je de rest van je leven (als je wilt dan hè) schrijven over wat goed en mooi is. Je hoeft nooit meer te investeren in een nieuw self-care journal. Jij verandert en op deze manier verandert je self-care plan met je mee. 

 • Overzichtelijke pagina’s met veel ruimte om te schrijven.

 • Uitleg over waarom self-care belangrijk is, welke rol stress bij self-care speelt en hoe je jouw ideale self-care plan opstelt.

 • Inspirerende quotes over het thema self-care.

 • Prikkelende, enthousiasmerende vragen (journaling prompts) die jou helpen om jezelf -zonder schuldgevoel- voorop te stellen.

 • 73 pagina's 

 • Supertoffe bonussen 

 • Slechts € 14,95 (excl. btw) =  € 18,09 incl. btw

 • Doe jezelf (of iemand anders) deze Self-Care Journal cadeau.

  En word liever voor jezelf!


  Copyright ©nannekevandrunen.nl 2021