fbpx

Er is een aantal veelgestelde vragen over SENSA. Lees hieronder welke veelgestelde vragen dat zijn en wat het antwoord erop is:

Wat gaat SENSA me concreet opleveren?
We gaan werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen en jouw zichtbaarheid. Je leert hoe je jouw boodschap helder en concreet kunt verwoorden. Op een manier die klanten aantrekt, zonder dat jij je als een enge verkoper voelt.

In SENSA combineren we strategie, met tactieken en vooral ook veel praktische informatie. Want vooral bij contentmarketing en copywriting leer je het door het te doen. Je krijgt handige stappenplannen, raamwerken en checklists aangereikt die zich in de praktijk hebben bewezen. Ze helpen je om te starten met schrijven en je het zelfvertrouwen te geven dat ook jij sensationele teksten kunt schrijven en content kunt maken waar jouw ideale klant op zit te wachten.

Als ik dit programma volg, hoef ik dan nooit meer een professionele contentmaker of copywriter in te huren?
Die keuze is aan jou. Je kunt ervoor kiezen een contentmaker of copywriter in te huren, zodat jij je kunt richten op andere aspecten binnen je bedrijf. Als je iemand inschakelt, weet je in elk geval waaraan goede content en teksten moeten voldoen en geef je geen geld uit aan een prutser.

Ik weet niet of ik er tijd voor vrij kan maken, mijn bedrijf loopt goed op dit moment.
Dat je het druk hebt is vaak een goed teken, omdat je lekker te werken hebt. Maar als je geen tijd inplant om je bedrijf te promoten, kan het zomaar zijn dat je over een paar maanden zonder klanten zit. De vette paniek die je dan voelt, kun je voorkomen. Heb je het echt zo druk dat je geen paar uur per week kunt vrijmaken om te werken aan de toekomst van je bedrijf?

Bij SENSA draait het niet om snelle en makkelijke oplossingen. Het duurt minstens een jaar voordat je de vruchten kunt plukken van contentmarketing. Dus doe het rustig aan en ga op een strategische manier aan het werk. Dat levert je minder stress en meer resultaat op. Een van de belangrijkste dingen die je leert binnen SENSA is hoe je een marketingsysteem ontwikkelt dat werkt voor jou bedrijf. Je creëert een ‘online verkoper’ die jouw bedrijf 24/7 promoot, zonder dat jij zelf continu online hoeft te zijn.

Ik vind online trainingen zo onpersoonlijk.
Ik heb ook trainingen gevolgd waarbij je alleen maar een aantal video’s en werkbladen krijgt en het verder zelf moet uitzoeken. Voor sommige onderwerpen werkt dat prima, maar omdat schrijven vooral veel doen is, zitten er in SENSA elementen die dat ondersteunen. Er is een besloten Facebookgroep waar je jouw teksten kunt delen en hier feedback op kunt vragen. Iedere week is er een ‘vragenuurtje’ via Zoom waar ik live jouw vragen beantwoord en met je meedenk. En kies je voor het VIP-pakket? Dan is er één keer per maand een online samenwerkdag. Je kunt dan dingen met mij bespreken en ik kan bijvoorbeeld met je meekijken naar concept teksten, zodat jij de puntjes op de i kunt zetten en verder kunt.

Hoeveel tijd kost het om mee te doen aan SENSA?
Je haalt eruit wat je erin steekt. Als je een paar uur per week investeert, zul je redelijk snel vooruitgang zien. Als je zo af en toe meedoet, gaat het langzamer.

Ik twijfel of SENSA iets voor mij is, kun je me helpen de knoop door te hakken?
Natuurlijk! Investeren in een training is een grote beslissing. Ik wil je graag helpen om een goede keuze te maken (en zal eerlijk ‘Ik zou het niet doen’ tegen je zeggen als ik denk dat SENSA niets voor je is!). Wil je met me overleggen? Stuur mij dan een mailtje. Dan plannen we binnen 24 uur een gesprek in en kijken we samen of SENSA iets voor jou is.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Ja, dat kan! Wil je in termijnen betalen, stuur me dan een mailtje. Je kunt de kosten voor SENSA opvoeren in je bedrijfsadministratie en de btw aftrekken. In deze blog doe ik je ideeën aan de hand om het budget voor een training of cursus bij elkaar te krijgen.

Ik hoop je met de abtwoorden op deze veelgestelde vragen verder te helpen. Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me dan een mailtje, zodat ik jouw vraag kan beantwoorden.

Wil je je inschrijven voor SENSA? Dat kan op deze pagina.

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest