fbpx

Van verhaal naar verkoop

Schrijf met gemak de tekst voor je ‘Over mij-pagina’ (zelfs als je nog nooit een tekst hebt geschreven)!

Ben jij een succesvolle vrouwelijke ondernemer en denk je:

☑️ ik weet dat het slim is om storytelling in te zetten, maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen;

☑️ ik heb geen idee uit welke elementen mijn (merk)verhaal moet bestaan en hoe ik het verhaal opbouw;

☑️ die ‘Over mij-pagina’ is zo belangrijk, daar kan ik zelf toch geen tekst voor schrijven?

☑️ mijn verhaal is toch niet interessant genoeg om te delen;

☑️ ik wil niet over mezelf opscheppen of ‘verkoperig’ overkomen.


Klinkt dat bekend?

Maak je geen zorgen! Jij bent niet de enige die met deze vragen rondloopt. Honderden slimme, stoere onderneemsters vragen zich hetzelfde af. Talloze van hen hielp ik bij het vertellen van hun (merk)verhaal. Daardoor weet ik dat ook jij een verhaal hebt dat het vertellen waard is. Een verhaal waarmee je klanten kunt raken en ze aan je kunt verbinden, zodat ze zaken met jou willen doen. Ik kan je leren hoe jij met simpele, maar sterke stappenplannen jouw (merk)verhaal op papier zet en een onweerstaanbare ‘Over mij-pagina’ schrijft. Dat doe ik met mijn online training ‘Van verhaal naar verkoop’.

Tijdens de training:

 ☑️ krijg je helderheid over je missie, visie en je ‘waarom’;

☑️ ontdek je wie jouw ideale klant is en hoe je teksten schrijft die in de roos zijn bij jouw klant;

 ☑️ zet je in 5 stappen jouw unieke merkverhaal op papier;

☑️  leer je hoe je in 7 simpele, maar krachtige stappen een onweerstaanbare ‘Over mij-pagina’ schrijft (en dat is belangrijk, omdat het n van de meest bezochte pagina’s op websites is);

 ☑️ en nog veel meer!

‘Van verhaal naar verkoop’ is een inspirerende online training van vier weken voor succesvolle vrouwelijke ondernemers. Elke module helpt je om focus aan te brengen in je bedrijf. Je leert hoe je met jouw verhaal een brug bouwt naar jouw ideale klant en van verhaal naar verkoop gaat.

In de training krijg je stappenplannen aangereikt die zich in de praktijk hebben bewezen. Je ontdekt hoe je jouw (merk)verhaal strategisch kunt inzetten om potentiële klanten aan je te binden, zodat ze bij jou kopen. Dankzij de training krijg je helder welke elementen uit jouw verhaal belangrijk zijn en hoe je ze met gemak op papier zet.

‘Van verhaal naar verkoop’ is een intensieve training. Hij is speciaal voor onderneemsters die er klaar voor zijn om knopen door te hakken en met hun verhaal naar buiten te treden. Wil jij zichtbaarder worden en de juiste klanten aantrekken? Schrijf je dan nu in!

Dit is wat je leert:

 •  Module 1: Het geheim van een onweerstaanbare ‘Over mij-pagina’

  In deze module leer je waarom het belangrijk is dat je een goede ‘Over mij-pagina’ hebt en hoe die je omzet kan verhogen, welke fouten veel gemaakt worden en hoe je ze voorkomt en hoe je storytelling toepast.

 

 • Module 2: Jij vs. ik

  In deze module leer je waarom  je ‘Over mij-pagina’ niet over jou gaat en waarom het belangrijk is dat jij een eigen aanpak creëert (en hoe je dat doet).

 

 • Module 3: Hoe je jouw klant met ruwe randjes kunt raken  

  In deze module leer je wat de Golden Circles zijn en waarom je daarmee wilt werken, hoe jij een mentor voor je klant kunt zijn (en waarom je dat wilt) en hoe je met jouw ruwe randjes klanten kunt raken.

 

 • Module 4: Dé 2 tactieken die van jouw ‘Over mij-pagina’ een verkoopmachine maken

  In deze module leer je hoe je supergoede testimonials krijgt van je klanten, het belang van een call to action en hoe je die schrijft en handige tips om je ‘Over mij-pagina’ nóg beter te maken.

Het werkte voor deze mensen en kan ook voor jou werken

 

“Dankzij het programma zette ik zonder moeite de tekst voor mijn ‘Over mij-pagina’ op papier”

“Het lukte me maar niet om een goed verhaal voor mijn website op papier te zetten. Ook kreeg ik het niet voor elkaar om mijn werkzaamheden op een goede, commerciële manier te beschrijven. Het weerhield me ervan mijn website online te zetten.

Nanneke’s training kwam precies op het juiste moment. Ik durfde keuzes te maken qua doelgroep en mijn aanbod waardoor het schrijven van teksten makkelijker werd. Dankzij de opbouw van het programma en haar stappenplannen zette ik zonder moeite mijn merkverhaal en de teksten voor mijn ‘Over mij-pagina’ en homepage op papier.”

Areke Duijs

virtueel assistent

“Dankzij Nanneke’s stappenplan weet ik hoe ik een goede Over mij-pagina schrijf”

“Ik weet hoe belangrijk het is om een Over mij-pagina te hebben, en toch had ik er geen. Eigenlijk omdat ik geen idee had waar ik moest beginnen met het schrijven. Toen ik begreep dat de online training ‘Van verhaal naar verkoop’ mij daarbij zou helpen, ben ik onmiddellijk ingestapt. Kort na de start van de training zag ik dat ik al stappen maakte om een goede pagina te kunnen neerzetten. Ik ontdekte hoe ik mijn visie en missie in de pagina kon omzetten naar een goede tekst waar mijn klant wat aan heeft.

Dankzij Nanneke’s stappenplan weet ik nu hoe ik een goed merkverhaal schrijf en welke stappen ik moet volgen om een goede Over mij-pagina te schrijven. Het stappenplan maakt echt super duidelijk wat er in moet en waar je wat neerzet.

Ik vind deze training een absolute aanrader. Nanneke maakt heel duidelijk wat je moet doen en waarom je dat moet doen. Met deze cursus draai je je hand niet meer om voor het schrijven van je merkverhaal en Over mij-pagina.”

Martha Pelkman

schrijfcoach, www.drspee.nl

“De cursus leverde me nu al € 5000 aan omzet op”  

“Sinds ik mijn ‘Over mij-pagina’ heb aangepast, naar aanleiding van de cursus bij Nanneke van Drunen, heb ik meerdere nieuwe cliënten gekregen. Cliënten die ik nog nooit gezien/gesproken had en die echt alleen via mijn website bij mij kwamen. Het leverde me 5.000 euro aan omzet op. Hoe leuk is dat!”

Monique van Helden

grafisch vormgever, www.Graphx66.nl

Wie ben ik? 

Mijn naam is Nanneke van Drunen en ik schrijf al teksten sinds ik een pen kan vasthouden. Professioneel doe ik dat sinds ik in 2001 afstudeerde aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting in Tilburg.

Het vertellen van verhalen vormt een rode draad in mijn leven. Ik heb een voorliefde voor verhalen en interviewde honderden mensen om hun verhaal op te tekenen. Ik geloof dan ook dat iedereen een verhaal heeft waar zij een ander mee kan inspireren. Jij dus ook!

Hoewel ik al mijn hele leven verhalen vertel, vond ook ik het lastig om mijn eigen verhaal te delen. Zitten mensen daar wel op te wachten? Wat is relevant en wat niet? Door veel research te doen naar storytelling en dingen te testen, ontstond een raamwerk dat voor mij werkt. Ik toetste het bij andere ondernemers. Ook hen bood mijn aanpak veel. Op dat raamwerk is de training ‘Van verhaal naar verkoop’ gebaseerd.

Als ik niet aan het werk ben, houden Netflix, muziek maken of boeken me van de straat.

De niet-goed-geld-terug-garantie

Koop je Van verhaal naar verkoop, dan krijg je een 100% ‘niet-goed-geld-terug-garantie’, dat beloof ik. Ik ben ervan overtuigd dat als jij serieus met de cursus aan de slag gaat, je er waarde uit kunt halen.

Mocht je toch niet tevreden zijn, dan kun je je binnen 30 dagen na aanschaf je geld terugkrijgen. Ik vraag je in dat geval om me te vertellen waarom je ontevreden bent en me te laten zien dat je serieus met de cursus aan de slag bent geweest. 

Jij loopt totaal geen risico, zoals je ziet. Dus schrijf je vandaag nog in voor Van verhaal naar verkoop. Je hebt niets te verliezen, wel veel te winnen.

Wat ga je doen?

Blijf je dromen over een ‘Over mij-pagina’ waardoor jouw klant zich aangesproken voelt en met jou, en jou alleen, wil werken? Of ga je die pagina daadwerkelijk schrijven?

Voor de investering hoef je het niet te laten!

Testimonial Van verhaal naar verkoop
Review Van verhaal naar verkoop

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest