Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Werken met Nanneke?

Ben jij er klaar voor om die vuurtoren te worden, conditioneringen los te laten en een magnetic Projector te worden die als vanzelf klanten aantrekt, zonder dat je allerlei marketing trucjes uit hoeft te halen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoe zorg jij ervoor dat jij zichtbaar(der) wordt (en niet langer meer 7 kleuren 💩 schijt als je hieraan alleen maar denkt), zodat jouw potentiële klanten jou vanzelf weten te vinden en met je willen samenwerken? Zonder dat je daarvoor allerlei standaard marketing strategieën hoeft te gebruiken, zoals koude acquisitie 🤢, maar op een manier die écht bij jou past. Met andere woorden: hoe je jouw bedrijf Projector Style kunt runnen vanuit ease, joy & flow.

Mijn jarenlange ervaring als tekstschrijver, content creator en storyteller en ondernemer deel ik graag met jou. 

Er zijn verschillende manieren waarop ik jou kan helpen die vuurtoren te worden, conditioneringen & bitterheid los te laten en (energetische) blokkades op de lossen, zodat je als vanzelf uitnodigingen ontvangt van jouw ideale klanten:

Projector Masterclass


In deze masterclass van 40 minuten ontdek je hoe je als Projector moeiteloos en vanuit plezier de juiste klanten aantrekt.


Ja, dat wil ik ook!

© Nanneke van Drunen 2010 - 2024