Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 • Werken met Nanneke?

  Ben jij er klaar voor om conditioneringen los te laten en een magnetic projector te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

  Change your story, change your life. 

  Je hoort wel eens dat een beeld meer dan 1000 woorden zegt, maar jij weet verdomd goed dat het de woorden zijn waarmee je het verschilt maakt. Welke verhalen vertel jij jezelf? Welke woorden gebruik je als je het over jezelf hebt? Is dat positief of (onbewust) misschien negatief? Waar sluimert bitterheid?

  En welke (energetische) blokkades heb je die jou ervan weerhouden om magnetisch te worden en als vanzelf de juiste uitnodigingen te ontvangen? Er zijn verschillende manieren waarop ik jou kan helpen om conditionering los te laten en (energetische) blokkades op de lossen:

  Projector Magic


  Laat conditioneringen los, leer je energie bewaken en omarm magnetic messaging, zodat je magnetisch wordt en de uitnodigingen moeiteloos naar je toe komen. 


  Unleash my Projector Magic!

  Ademwerk

  Boekje om tips in op te schrijven


  Op zoek naar diepgaande inzichten en energetische shifts? Kies dan voor Breathe & Write (combinatie van journaling, breathwork en reiki) of de chakra breathwork serie

  Mini copy cursus


  Leer in minder dan een uur hoe je in 4 eenvoudige stappen een tekst op papier zet die voor meer sales gaat zorgen. Deze formule helpt je om al je teksten beter te maken!


  Ik wil die cursus volgen!

   Blog challenge

  Laptop om blogs mee te schrijven tijdens de blog challenge


  Wil jij je met bloggen je zichtbaarheid vergroten, jezelf als expert neerzetten en werken aan het opbouwen van een band met potentiële klanten? Volg dan deze blog challenge!


  Ik ga die challenge doen!

  © Nanneke van Drunen 2010 - 2023