fbpx

Werken met Nanneke?

Ben jij er klaar voor om de kracht van woorden te ervaren en die het (zware) werk voor je te laten doen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je hoort wel eens dat een beeld meer dan 1000 woorden zegt, maar jij weet verdomd goed dat het de woorden zijn waarmee je het verschilt maakt. Dat je iemand daarmee kunt raken en kunt aanzetten tot actie. Wil jij niet langer worstelen met woorden, maar ze voor je laten werken? Dan ben je hier aan het juist adres! Er zijn 3 manieren waarop ik jou daarbij kan helpen:

Klanten over werken met mij:

Sinds ik mijn ‘Over mij-pagina’ heb aangepast, naar aanleiding van de cursus bij Nanneke van Drunen, heb ik meerdere nieuwe cliënten gekregen. Cliënten die ik nog nooit gezien/gesproken had en die echt alleen via mijn website bij mij kwamen. Het leverde me 5.000 euro aan omzet op. Hoe leuk is dat!"

Monique van Helden, vormgever

"Ik heb al veel gehoord en gelezen over wat je wel of juist niet moet doen bij het maken van content, maar miste het overzicht. Nanneke gaf me veel handige tips een ze legt alles op een fijne manier en goed uit.”

Julia Persijn, coach

Toen de training die ik bij Nanneke volgde voorbijkwam, twijfelde ik even. Bij veel trainingsfimpjes haak ik snel af, omdat het eenrichtingsverkeer is en de docent slecht presenteert. Dus een online training moet perfect zijn! Nanneke presenteert de training vlot en daarmee wist ze mijn aandacht vast te houden. Ook geeft ze een duidelijke structuur.

Geert Glaudemans, coach en masseur 

In de media

Contact opnemen

4 + 11 =

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest