fbpx

Werken met Nanneke?

Ben jij er klaar voor om de kracht van woorden te ervaren en die het (zware) werk voor je te laten doen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je hoort wel eens dat een beeld meer dan 1000 woorden zegt, maar jij weet verdomd goed dat het de woorden zijn waarmee je het verschil maakt. Dat je anderen en jezelf ermee kunt aanzetten tot actie. Wil jij de woorden voor je laten werken, zodat je je leukste leven krijgt en de beste versie van jezelf wordt? Dan ben je hier aan het juist adres! Er zijn 3 manieren waarop ik jou daarbij kan helpen:

Klanten over hun ervaringen:

De breathworksessie van Nanneke was een fijne ervaring. De muziek was vrolijk en nodigde uit om er in op te gaan. De “cooling down” was heel prettig na het ademwerk. Mijn borstkas vulde zich met warmte. Ik merkte dat mijn ademfrequentie flink verlaagd was en in de dagen na de sessie kon ik telkens weer terug naar de ruimte in mijn lijf en het rustige ademen zelfs in heel drukke situaties. Erg fijn en daardoor zeker ee aanrader!

Hanneke Klein

“Ik had al eerder ademwerk gedaan, maar nog nooit een uur lang, zoals de sessie bij Nanneke. Het was erg goed voorbereid. De ademtechniek was wennen in het begin, maar dat zakte weg. Ik vond het erg bijzonder om te merken welke lichamelijke sensaties ik had en hoeveel emotie er toch loskwam bij mij. Dat had ik niet verwacht. Ik vind het een aanrader!”

Chantal Beerse

Dankzij Schrijf jezelf beter kon ik weer dingen loslaten en stappen zetten. Iedereen heeft issues waar hij mee worstelt. Schrijf jezelf beter is een goede tool die je kan helpen bij het afpellen van je emoties en gebeurtenissen een plekje geven. Nanneke, dank je wel! Ik ben blij dat ik deze kans met beide handen heb aangegrepen.

Yvonne

De combinatie van schrijven en begeleide meditaties is sterk. Het zorgde ervoor dat ik diep durfde te gaan. Al schrijvend pelde ik de emoties af en kwam ik tot de kern. Schrijf jezelf beter is een heel goede methode om dieper te gaan en totaal eerlijk te zijn naar jezelf. Ik heb dingen opgeschreven die ik nooit eerder durfde op te schrijven.

Sita Dijkstra

In de media

Contact opnemen

15 + 10 =

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Wil je weten wanneer de deuren opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest