fbpx

Werken met Nanneke?

Ben jij er klaar voor een einde te maken aan je worsteling en je bedrijf een contentboost te geven? Wil je met gemak converterende copy creëren die bij jouw persoonlijkheid past? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Het is overduidelijk wie jij met je online bedrijf wilt helpen. En je weet dat je daarvoor SENSAtionele teksten moet kunnen schrijven die jouw droomklanten ertoe aanzet om bij jou te kopen.

Je kunt best wel schrijven (volgens je leraar Nederlands, je moeder of je partner), maar wanneer je teksten voor je website, blogs, social media posts of e-mails moet schrijven, voelt het alsof je ongetraind een marathon moet lopen. Je vertelt eigenlijk altijd vol vuur als je het over je werk hebt. Behalve wanneer je het moet opschrijven… Wat jij schrijft, klinkt stijf, zakelijk en niet als de sprankelende persoonlijkheid die jij bent.

Ben jij er klaar voor een einde te maken aan je worsteling en je bedrijf een contentboost te geven? Wil je met gemak converterende copy creëren die bij jouw persoonlijkheid past? Dan ben je hier aan het juist adres! Er zijn 3 manieren waarop wij kunnen samenwerken, zodat jij voortaan SENSAtionele teksten schrijft:

Klanten over werken met mij:

Sinds ik mijn ‘Over mij-pagina’ heb aangepast, naar aanleiding van de cursus bij Nanneke van Drunen, heb ik meerdere nieuwe cliënten gekregen. Cliënten die ik nog nooit gezien/gesproken had en die echt alleen via mijn website bij mij kwamen. Het leverde me 5.000 euro aan omzet op. Hoe leuk is dat!"

Monique van Helden, vormgever

"Ik heb al veel gehoord en gelezen over wat je wel of juist niet moet doen bij het maken van content, maar miste het overzicht. Nanneke gaf me veel handige tips een ze legt alles op een fijne manier en goed uit.”

Julia Persijn, coach

Toen de training die ik bij Nanneke volgde voorbijkwam, twijfelde ik even. Bij veel trainingsfimpjes haak ik snel af, omdat het eenrichtingsverkeer is en de docent slecht presenteert. Dus een online training moet perfect zijn! Nanneke presenteert de training vlot en daarmee wist ze mijn aandacht vast te houden. Ook geeft ze een duidelijke structuur.

Geert Glaudemans, coach en masseur 

In de media

Contact opnemen

15 + 12 =

Wil je weten wanneer de deuren weer opengaan?

Vul hieronder je e-mailadres in en je hoort het zodra jij je kunt inschrijven.

Gelukt! We houden je op de hoogte!

Pin It on Pinterest