Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

 • OVER NANNEKE

  Zit je niet lekker in je vel, is je energiepeil om te janken en spring je om het minste of geringste uit je vel? Het hoeft niet zo te zijn… change your story, change your life!

  Ik weet hoe jij je voelt. Aan de buitenkant zag mijn leven er perfect uit: afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting, een goed lopend bedrijf, een eigen huis en ik maakte mooie reizen naar verre oorden.


  Maar onderhuids sluimerde er iets. Ik was niet echt gelukkig en worstelde met dingen die op mijn pad kwamen. Ik zat mezelf regelmatig in de weg, omdat ik niet wist hoe ik hiermee om kon gaan.


  En toen kreeg mijn schoonzus in oktober 2019 de diagnose acute leukemie. Dat zette alles voor mij op z’n kop. Het voelde als de spreekwoordelijke druppel die de emmer deed overlopen. Ik was zo ontzettend verdrietig en besefte dat ik iets moest veranderen. Dat IK moest veranderen om hiermee om te kunnen gaan.


  Ik ben gaan lezen over hoe mensen ziek worden en hoe ze kunnen helen, hoe je mindset en energie daarin een rol spelen. Dat was zo’n openbaring, helemaal te gek!


  Ik ben dat proces zelf ingegaan door te kijken naar mijn verleden, door mijn belemmerende overtuigingen onder de loep te nemen en door shit heen te worstelen. Dat deed ik vooral door te schrijven. Ik schrijf mijn hele leven al in dagboeken, maar ontdekte een schrijfmethode die zich specifiek richt op het verwerken van shit uit je verleden. Zo gaaf!!


  Daarnaast kwamen reiki en ademwerk op mijn pad. Het werden in no time mijn go to tools om uit mijn hoofd te gaan en (energetische) blokkades te doorbreken.


  Had je mij eind 2019 gezegd dat ik twee jaar later reiki master en advanced breathwork facilitator zou zijn, had ik je vierkant uitgelachen. Nu heb ik de certificaten op zak en zijn het tools waar ik niet meer zonder wil.


  Ik weet nu hoe ik uit mijn hoofd kan gaan om in mijn hart te kijken. In het begin vond ik dat vet zweverig en voelde ik weerstand, totdat ik merkte wat het me bracht. Ik heb dingen losgelaten, ben dichterbij mezelf gekomen en sta nog positiever in het leven.


  En dat gun ik jou ook! Ik wil jou de ruimte bieden om naar jouw verhaal te kijken en dat te veranderen. Om in jouw lijf opgeslagen energieblokkades te doorbreken. Je helpen om, onder al die lagen, op zoek te gaan naar jezelf, zodat jij weer kunt gaan shinen.

  Change your story, change your life!

  Ps. Wil je wat meer over mij weten? Ik ben gek op pure chocolade, al maak ik voor de repen van Tony’s Chocolonely met de licht groene wikkel graag een uitzondering. Ik interviewde honderden onbekende en bekende Nederlanders, waaronder Antje Monteiro, Eva Laurenssen, Filemon Wesselink, Marjolein Keuning en Thomas Acda. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om een film of serie te kijken, muziek te maken, te lezen of op reis te gaan. In 2008/2009 reisde ik zeven maanden door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. En in 2015 vloog ik naar Amerika om me de Amherst Writers & Artists methode (AWA-methode) eigen te maken. Werken vanuit vertrouwen en het goede versterken, sprak me enorm aan in de methode. Ik behaalde mijn certificaat en ben de eerste Nederlander die volgens deze methode schrijfworkshops mag geven.’

  Ja, ik wil met je samenwerken! >

  “In een periode waarin ik lichamelijk en mentaal niet lekker in mijn lijf zat was Breathe & Write een echte life saver! Een prachtige tool om dichter bij je eigen kern te komen. Nanneke heeft een fijne warme persoonlijkheid. Een heerlijke en liefdevolle cheerleader om naast je te hebben tijdens het programma. Ik ga het programma zeker nog een keer doorlopen. De waardevolle thema’s blijven actueel, zodat ik iedere keer een laagje dieper in mezelf duik. Het Breathe & Write programma is een cadeautje voor mezelf wat ik iedereen zou aanraden. Dankjewel Nanneke!”

  Kim Schollema

  Coach, medium & healer