Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

OVER NANNEKE

Hi, ik ben Nanneke, 2/4 Splenic Projector.


In 2001 afgestudeerd aan de Academie voor Journalistiek & Voorlichting. Toen ik in 2010 mijn eigen bedrijf begon, zat ik met mijn handen in het haar, want ik moest aan marketing en sales doen terwijl ik daar een schurfthekel aan had (en heb). Ik dwong mezelf om cold calls te doen tot ik huilend mijn hoofd op het bureau legde en mezelf beloofde dat ik dat nooit meer hoefde te doen. Ik ging me richten op contentmarketing en storytelling, wat een stuk beter bij mij paste. Met blogs die hoog in de zoekmachines scoorden, kwamen potentiële klanten als vanzelf op mijn site terecht.


Tot ik in 2020 mijn bedrijf helemaal omgooide. Toen eind 2019 acute leukemie bij mijn schoonzus werd geconstateerd, stond mijn leven volledig op zijn kop. Ik verdiepte mij in hoe schrijven je kan helpen helen, werd Reiki Master en breathwork facilitator. En besloot in 2020 mijn bedrijf volledig daarop te richten. Ik zag niet in hoe ik commercieel schrijven kon combineren met mindset werk en embodiment.


Eind 2020 ontdekte ik dat qua Human Design een Projector ben. In eerste instantie voelde ik opluchting. Snapte ik ineens mijn 2/4 profiel en waarom ik moeite heb met gesprekken over koetjes en kalfjes. Daarna raakte ik mega gefrustreerd… hoe kon ik als zelfstandig ondernemer nou wachten op de uitnodiging? En hoezo had ik als Projector geen consistente toegang tot energie? Ik werkte meer dan fulltime en verzette bergen werk. Ik kon toch niet zomaar op de bank gaan zitten niets doen. Met vallen en opstaan leerde ik dat ik dat best wel kon en halveerde het aantal uur dat ik werkte, terwijl het bedrag dat ik omgerekend per uur had verdiend bijna verdubbelde.


Het viel me op dat veel Projectors tegen dezelfde dingen aanliepen. Ze baalden van hun bedrijf of gingen weer in loondienst werken, omdat ze het leuren om klanten super irritant vonden (en daardoor bitter werden). Zo zonde, want de wereld heeft ons nodig! Ook zonde was dat ik lange tijd niet inzag dat ik met al mijn kennis en kunde iets kan betekenen voor mijn mede Human Design Projectors (Hallo 2e lijn…). Dat de combinatie van copywriting en marketing met mindset en energiewerk juist mijn kracht is. En daar wil ik jou graag mee helpen, zodat jij als Projector meer impact en inkomen hebt, zonder daar hard(er) voor te hoeven werken.

Change your story, change your life!

Ps. Wil je wat meer over mij weten? Ik ben gek op pure chocolade, al maak ik voor de repen van Tony’s Chocolonely met de licht groene wikkel graag een uitzondering. Ik interviewde honderden onbekende en bekende Nederlanders, waaronder Antje Monteiro, OG3NE, Filemon Wesselink, Marjolein Keuning en Thomas Acda. 

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om een film of serie te kijken, muziek te maken, te lezen of op reis te gaan. In 2008/2009 reisde ik zeven maanden door Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. En in 2015 vloog ik naar Amerika om me de Amherst Writers & Artists methode (AWA-methode) eigen te maken. Werken vanuit vertrouwen en het goede versterken, sprak me enorm aan in de methode. Ik behaalde mijn certificaat en ben de eerste Nederlander die volgens deze methode schrijfworkshops mag geven.

Ja, ik wil met je samenwerken! >

"Als ik dit nu niet bij jou had gedaan, had ik het in mijn eentje moeten doen. Dat is een heel stuk moeilijker. Jij helpt Projectors om écht zichzelf te worden."

Ilse Weerdenburg

"Net gister module 3 van Projector Magic afgerond op breathwork na. Kwamen weer goede dingen naar boven. Zin in module 4."

Loes Suurenbroek

"Ik ben al een langere tijd bezig met mijn positionering. Ik vóel het wel, maar het onder woorden brengen is superlastig. Helemaal als je maar 150 tekens hebt haha! Je ging met me op zoek naar welke woorden me raakten, en welke woorden het niet waren. Net op het moment dat ik het eigenlijk wilde opgeven, kwam jij. De woordenpuzzelaar. Je ving alles wat we eerder hadden besproken in die 150 tekens. Op de letter. Ongekend. Ik las hem, en hoewel het mijn eigen woorden waren, klopte het ineens. Kippenvel."

Hiske

Human Design experi-mentor

“Nanneke heeft een fijne warme persoonlijkheid. Een heerlijke en liefdevolle cheerleader om naast je te hebben tijdens het programma. Ik ga het programma zeker nog een keer doorlopen. Dankjewel Nanneke!

Kim Schollema

Coach, medium & healer

1234