Het is helaas niet meer mogelijk om een gratis ticket voor de Projector Power Summit te scoren. Je kunt wel het VIP-pakket bestellen

Voor maar € 44 (incl. btw) krijg je onbeperkt toegang tot alle summit content & een aantal toffe bonussen.

Ik wil dat VIP-pakket!

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Nanneke van Drunen - Projector Power Summit

Projector Power

Summit 2024

Door en voor Human Design Projectors
Ontdek de kracht van jouw Projector design

Hier wil ik bij zijn!
Projector Power Summit logo

Waarom de Projector Power Summit?

Je hebt ontdekt dat je een Projector bent qua Human Design. Misschien voelde je opluchting, omdat dingen eindelijk op z’n plek vielen. Enthousiast ging je op zoek naar allerlei informatie over je design en hoe het is om als Projector door het leven te gaan.

 

Kennis hebben over Human Design en je chart van buiten kennen is leuk, maar het gaat om het toepassen en belichamen ervan. Wat je mist is andere Projectors in je leven. Mensen die ook bezig zijn met hun Human Design, waar je ervaringen mee kunt uitwisselen en tips van kunt krijgen.

 

Ben jij dit? Dan heb ik iets tofs voor je: de allereerste Projector Power Summit. Een dag vol inspiratie, inzichten en connectie, speciaal ontworpen voor en door Human Design Projectors. En het beste van alles? Dit online summit is helemaal gratis.

Koptelefoon om de audio only Projector Power Summit te kunnen beluisteren

1

dag

10

sprekers

14

februari

Wat ga je onder meer leren

Hoe dat wachten op de
uitnodiging werkt

Hoe joy jou helpt als Projector

Hoe je een website bouwt in lijn met je Human Design

Wat jouw Human Design zegt over je kledingkeuze

Hoe je als Projector je tijd slim(mer) kunt managen

Succesvol zijn zonder marketingregels te volgen

Hoe je als Projector kiest vanuit je kracht

Hoe je balans vindt tussen doen en zijn

Hoe Human Design jouw gezin helpt functioneren

Ik bracht 9 andere Projectors en een Generator samen om hun ervaringen met jou te delen. 

Alle sprekers delen hun persoonlijke reis met je, inclusief hoe ze in aanraking zijn gekomen met Human Design, de uitdagingen die ze onderweg hebben ervaren en hoe het volgen van hun Human Design hen heeft geholpen. Ze delen niet alleen hun successen, maar ook hun fuck ups, zodat jij ervan kunt leren.

De sprekers

Tijdens de Projector Power Summit hoor je de ervaringen van deze Projectors
(en een ‘verdwaalde’ Generator):

  Rianne Klein Geltink

  2/4 Mental Projector

  In 2017 kreeg Rianne 9 maanden lang dagelijks les in het Human Design Systeem van een 74-jarige privé mentor. Sinds 2021 geeft ze haar kennis door. In persoonlijke Human Design Boeken en met de Human Design Coaching Toolkit: hierin geeft Rianne coaches alle kennis en tools in handen om charts te analyseren voor hun klanten. Samen met haar klanten, is ze op reis om 20 miljoen Nederlandssprekenden kennis te laten maken met Human Design. Haar ervaringen met Human Design en het zijn van Projector deelt ze in ons interview. 

  Charelle Fraser

  6/2 Self Projected Projector

  6 jaar geleden begon de reis van Charelle naar binnen en 1 van de belangrijkste klik-momenten was de ontdekking dat ze Projector is. Dit inzicht hielp haar op allerlei vlakken. Als Self-Projected Projector heeft ze baat bij een fijn klankbord. Mensen die weten dat ze niet altijd 'advies' nodig heeft, maar een safe space om te uiten wat er in haar beweegt. Charelle geniet van de journey en raakt enorm geïnspireerd wanneer ze ziet hoe andere Projectors 'succes' nastreven. Ze ziet steeds beter dat dit de 'motor' is om te gidsen, coachen en een steentje bij te dragen aan de wereld. Luister naar ons gesprek om onder andere haar kijk op succes te ontdekken.

  Janet van Dijk

  3/5 Emotional Projector

  Janet is schrijfcoach, ghostwriter en schrijver. Ze helpt ondernemers om hun ontregelende visie krachtig te verwoorden en er vrijmoedig over te spreken, zodat ze worden gehoord, gezien en begrepen. Daarnaast coacht Janet ondernemers en leiders die hun klanten en medewerkers beter willen begrijpen en ondersteunen, zodat ze nog meer gaan floreren. Ontdekken hoe jij als Projector kunt floreren? Luister dan naar het gesprek met Janet.

  Chanine Krisman

  2/4 Mental Projector

  Chanine woont samen met (Projector) Martijn en hun 1-jarige zoontje. Als personal shopper helpt Chanine ondernemende vrouwen hun eigen kledingstijl te vinden en dichterbij zichzelf te komen. Voor haar is ieder mens uniek, wat vraagt om een persoonlijke aanpak (waarbij ze -voor wie er open voor staat - ook kijkt naar het Human Design van haar klanten). Door gezamenlijk te ontdekken wie je bent en waar je voor staat, helpt ze klanten hun eigen kleuren, kledingstijl en combinaties te vinden. Wil je weten hoe jouw Human Design van invloed is op je shopgedrag? Luister dan naar ons gesprek.

  Rosanne Raubun

  4/6 Emotional Projector

  Rosanne is mama van Sky & Bodhi 👶🐶, energetische business designer, creatieve rechterhand en reiki master. Op dit moment focust ze zich op het begeleiden van ondernemers op het gebied van Human Design, hun online presence, (re)branding en energetisch ondernemen. In het gesprek voor de summit geeft Rosanne praktische tips die je meteen kunt toepassen in je bedrijf en leven.

  Stephanie Osunwokeh

  2/4 Splenic Projector

  Stephanie is naast Projector ook stier en dus onder andere gedreven en koppig. Ze kan enorm hard gaan en heeft geleerd om ook goed te rusten, zodat ze kan blijven gaan. Stephanie zoekt altijd naar de juiste balans tussen werk en privé, spanning en ontspanning. En laat dat nu hetgeen zijn waar ze zich in gespecialiseerd heeft. Ze heeft bijna 20 jaar secretariële ervaring en runt sinds 2017 een bedrijf. Daarnaast heeft ze een gezin thuis. Stephanie heeft een rugzak vol kennis en kunde op dat vlak die ze graag met je deelt. Maar dat doet ze alleen op uitnodiging. Waarom? Dat hoor je in het gesprek dat we hadden.

  Linda Brink

  5/1 Emotional Projector

  Linda is De Instagram Trainer op Dr. Martens voor gedreven ondernemers en het MKB. Waar ze heilig in gelooft? Dat iedereen op social media kan schitteren! LInda houdt van goede gesprekken, is minder goed in ‘small talk’, heeft vertrouwen in het Universum, maar staat wel met beide pootjes in de klei. Het leven is, net als social media, altijd in beweging. Soms een fijne rit, soms een overweldigende rollercoaster. De kunst is om je niet gek te laten maken. Daar helpt ze je graag bij, zodat jij vanuit zelfvertrouwen online kunt stralen en klanten aantrekt. Luister naar ons gesprek om alvast wat tips te krijgen.

  Lara Nieman

  1/3 Splenic Projector

  Jarenlang was Lara op zoek. Op zoek naar wie ze was en wat haar doel was. Want er moet toch een reden zijn dat ze hier op deze grote aarde is? Na angst, strijd en ook verdriet zag Lara letterlijk en figuurlijk 'het licht'. Nu, jaren later, weet ze waarom ze hier is en kan ze zichzelf dagelijks terug in het licht en haar kracht zetten. Inmiddels begeleidt ze anderen daarbij met alle ervaring die ze heeft opgedaan. Ze deelt haar verhaal ook met jou in het gesprek dat we voor de summit hadden.

  Marloes van Grevengoed

  2/4 Emotional Projector

  Marloes in een notendop: ze is nieuwsgierig, leergierig, enthousiast, open minded en heeft een passie voor werkgeluk. Human Design helpt haar daarbij. Niet alleen in haar baan, maar ook in de omgang met haar gezin, familie en vrienden. Waarom dat zo is, hoor je in het interview voor de summit.

  Meike Harten

  1/3 Sacral Generator

  Meike is een gepassioneerde en toegewijde executive coach, gespecialiseerd in het versterken van leiders om hun authentieke leiderschapsstijl te ontdekken en vervulling te vinden in hun professionele en persoonlijke leven. Sinds Meike Human Design ontdekte, gebruikt ze het systeem ook in haar coaching. Ze heeft een zwak voor Projectors. Waarom dat zo is, ontdek je in ons gesprek.

Hier wil ik bij zijn!

Waarom je dit niet wil missen

Dit summit is uniek, omdat het voor en door Human Design Projectors is. De summit is online, je zelf bepaalt waar je deelneemt. Bovendien is het audio only. Je hoeft dus niet achter een scherm te zitten. Luister en leer terwijl je wandelt, ontspant op de bank (terwijl je een overschot aan Generatorenergie afvoert) of de afwas aan het doen bent. Het is allemaal mogelijk, terwijl je ondertussen waardevolle inzichten en inspiratie opdoet.

Wandelaar die luistert naar de Projector Power Summit
Notitieboekje om tips van de Projector Power Summit op te schrijven

Nieuwe inzichten

Of je nu net hebt ontdekt dat je een Projector bent of al een tijdje met je Human Design experimenteert, dit summit heeft jou iets te bieden. Verwacht nieuwe inzichten die jou helpen om je krachtiger te voelen als Projector. Wij Projectors zijn onmisbaar in de wereld en het is tijd om onze Projector Magic te claimen.

Hier wil ik bij zijn!

Aanmelden

Dit summit is gratis. Meld je aan om 24 uur lang toegang te krijgen tot alle interviews en praktische details. Wacht niet, doe het nu voordat er iets tussenkomt.

VIP-ticket
Zit je agenda op 14 februari al vol of wil je alle gesprekken op je gemak (nog een keer) luisteren? Geen probleem, kies dan voor het VIP-pakket. Hiermee houd je toegang tot alle opnamen en ontvang je ook nog eens het online Projector Power Magazine, boordevol inspiratie. Als extraatje krijg je een bitterness crusher meditatie & visualisatie cadeau. De early bird prijs is slechts 22 euro (incl. btw). Zodra het summit is gestart gaat de prijs omhoog naar 44 euro (incl. btw).

Gratis ticket

 • 24 uur toegang tot de online Projector Power Summit (14 februari van 9.00 uur tot 15 februari 9.00 uur)

 • 10 sprekers 

 • Toegang tot de online goodiebag


 • Gratis

  VIP-ticket

 • Onbeperkt toegang tot alle content van de online Projector Power Summit

 • 10 sprekers

 • Toegang tot de online goodiebag

 • Online Projector Power magazine, bomvol inspiratie 

 • Bitterness crusher meditatie & visualisatie

 • Maar € 44,-

  Nanneke van Drunen - host van de Projector Power Summit

  Jouw host

  Hi, ik ben Nanneke, 2/4 Splenic Projector.

   

  Toen ik eind 2020 ontdekte dat ik qua Human Design een Projector ben, voelde ik in eerste instantie opluchting. Snapte ik ineens mijn 2/4 profiel en waarom ik moeite heb met gesprekken over koetjes en kalfjes. Daarna raakte ik mega gefrustreerd… hoe kon ik als zelfstandig ondernemer nou wachten op de uitnodiging? En hoezo had ik als Projector geen consistente toegang tot energie? Ik werkte meer dan fulltime en verzette bergen werk. Ik kon toch niet zomaar op de bank gaan zitten niets doen.

   

  Mijn Human Design experiment startte en daarmee het loslaten van conditioneringen en het leren vertrouwen op mijn autoriteit. Eerlijk is eerlijk… ik vond het niet makkelijk en voelde me -vooral in het begin- af en toe enorm eenzaam. Niemand in mijn directe omgeving was bekend of bezig met Human Design. En als ze dat wel waren, waren het eigenlijk nooit Projectors.

   

  En dus ging ik (hallo lijn 4) op zoek naar andere Projectors. Om van te leren en ervaringen uit te wisselen. Gewoon omdat het fijn is om te ontdekken dat anderen precies snappen waar je tegenaan loopt. Vanuit die gedachte ontstond dit summit, vol met herkenbare verhalen, tips en trics. Voor jou, zodat je weet dat je niet alleen bent. Of voor jou, zodat je de Projectors in je leven beter leert begrijpen.

  Wat jouw reden ook is om deel te nemen aan deze summit: dank je wel dat je dat doet. It means the world to me! 🙏🏻