Projector

Funnels

Ik heb geen funnels en draaide mijn laatste lancering ruim 1,5 ton omzet

“Het kan dus”, reageerde ik. “Het kan zeker”, lachte Rianne.


Ze was niet de eerste ondernemer die ik sprak die een dergelijke omzet had gedraaid tijdens een lancering.


Ik heb meerdere coaches gehad die zulke omzetten (of meer) realiseerden. Allemaal hadden ze funnels én waren het (Manifesting) Generators.


Dat laatste wist ik toen nog niet (ook niet dat ik qua Human Design een Projector ben). En dus deed ik wat zij deden. Want als het voor hen werkt, moet het ook voor mij werken… Not!


Ik bouwde talloze funnels, werkte met one time offers en trip wires. Het voelde nooit goed. En toch deed ik het. Anderen waren er tenslotte succesvol mee.


Ik niet.


Een tijd terug haalde ik de bezem door mijn bedrijf. Verwijderde veel producten, gratis weggevers en geautomatiseerde e-mail series.


Haar reactie toen ik vertelde wat ik nog wel aan funnels heb, was: “Ik heb geen funnels en draaide mijn laatste lancering ruim 1,5 ton omzet.”


Die woorden zetten iets in mij aan.


Ze was niet de eerste ondernemer die het tegen me zei. Ze was ook niet de eerste Projector-ondernemer die ik het zag doen.


Maar ze was wel de eerste Nederlandse Projector die het deed met mega veel vrije tijd, zonder funnels en allerlei technische snufjes, zonder groot team en met een beperkt aanbod.


Haar woorden inspireerden mij. Ik ben opnieuw de bezem door mijn bedrijf aan het halen. Kijken hoe het nog simpeler kan. And it feels really good!