Projector

Happinez

Het was een paar dagen voor Kerst toen ik een mailtje kreeg en ik mezelf even moest knijpen toen ik de onderwerpregel las…

Nee! Zou het echt? Dat zou wel héél tof zijn. Ik bedoel vision board tof. 😍

Ik durfde het mailtje bijna niet te openen. Me ergens wapenend voor teleurstelling. Dat het niet zou zijn wat ik dacht dat het was.

Na een keer diep ademgehaald te hebben, klikte ik op de mail. Al lezend verscheen er een mega glimlach op mijn gezicht. Zo’n grijns waarvan je pijn in je kaken krijgt als ‘ie te lang blijft zitten.

De mail betekende dat ik iets van mijn vision board kon halen. Iets dat er sinds 2020 op had gestaan nadat ik ‘Schrijf jezelf beter’ had ontwikkeld.

Linda schreef dat ze mijn website tijdens haar research voor een artikel had gevonden. “Mijn vraag is of jij, met jouw expertise in journaling, mee zou willen werken aan het artikel.”

Ik voelde mijn Projector signature tot in mijn tenen. Zij had mij gevonden via mijn website (hallo vuurtoren zijn), erkende mijn kwaliteiten en nodigde me uit.

Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik terugmailde en heel duidelijk aangaf waar mijn kennis en expertise wel en niet lag op het vlak van journaling. Ik was bereid deze kans te laten schieten als ik niet de juiste persoon was om de journalist te helpen. Maar dat was ik wel.

Op 6 januari spraken we elkaar telefonisch voor het artikel. Linda gaf me tijdens het gesprek het grootste compliment ever: “Jij weet er niet alleen veel vanaf, je leeft het ook echt.”

Da’s precies waar ik voor sta, het belichamen van wat ik teach. Dat dit gezien, gevoeld en erkend werd, raakte mij diep.

Compleet high rondde ik het gesprek af en belde daarna mijn oudste broer terug. Het contrast was groot. Hij had een dag vol rauwe rouw en verdriet, terwijl ik op spreekwoordelijke wolken liep. Na afloop van ons gesprek liet hij weten dat mijn blij ei energie die van hem had geshift en dat hij daar dankbaar voor was. De cirkel voelde rond, want dit interview was er waarschijnlijk nooit gekomen zonder de diagnose acute leukemie bij mijn schoonzus en alles wat daardoor bij mij in werking was gezet.

Maandenlang heb ik op mijn tong moeten bijten. Maar nu mag ik het met je delen: ik ben geïnterviewd voor Happinez !! De editie ligt vanaf vandaag in de winkel.

Dikke dank je wel Linda van de Pavoordt voor ons fijne gesprek en het mooie artikel dat je geschreven hebt. En dat ik mijn Projector signature zo diep heb mogen voelen 🙏🏻

Check de links als je meer wil weten over de journals die ik ontwikkelde of om meer te lezen over Schrijf jezelf beter.