Projector Storytelling

Krachtige journaling prompts voor Human Design Projectors

Speciaal voor Human Design Projectors een paar journaling prompts die je helpen om inzichten te krijgen, shit los te laten en je Human Design Projector magic te vergroten.


  • Wanneer voel ik me gehoord?
  • Waar voel ik me niet (meer) gezien?
  • Welke dingen bestudeer ik graag?
  • Wat doe ik om mijn energie te laten flowen?
  • Hoe kan ik mezelf zien/erkennen?
  • Hoe kan ik hustle mode loslaten?
  • Hoe kan ik meer fun in mijn dag brengen?
  • Wat doe ik terwijl ik wacht op de uitnodiging?


Heb je de smaak te pakken en wil je al journalend meer onderwerpen verkennen? Ik creëerde een aantal journals die je kunnen helpen op het gebied van dankbaarheid, self care en self love (allemaal mega belangrijke onderwerpen voor Human Design Projectors).


Leren van andere Projectors?

Mis jij andere Projectors in je leven? Mensen die ook bezig zijn met hun Human Design, waar je ervaringen mee kunt uitwisselen en tips van kunt krijgen. Dan is de Projector Power Summit iets voor jou! Alle sprekers delen hun persoonlijke reis met je, inclusief hoe ze in aanraking zijn gekomen met Human Design, de uitdagingen die ze onderweg hebben ervaren en hoe het volgen van hun Human Design hen heeft geholpen. Ze delen niet alleen hun successen, maar ook hun fuck ups, zodat jij ervan kunt leren. Je leest hier meer over de Projector Power Summit.