Projector Storytelling

Krachtige journaling prompts voor projectors

Speciaal voor Human Design projectors een paar journaling prompts die je helpen om inzichten te krijgen, shit los te laten en je Human Design projector magic te vergroten. 


  • Wanneer voel ik me gehoord?
  • Waar voel ik me niet (meer) gezien?
  • Welke dingen bestudeer ik graag?
  • Wat doe ik om mijn energie te laten flowen?
  • Hoe kan ik mezelf zien/erkennen?
  •  Hoe kan ik hustle mode loslaten?
  •  Hoe kan ik meer fun in mijn dag brengen?
  • Wat doe ik terwijl ik wacht op de uitnodiging?


Heb je de smaak te pakken en wil je al journalend meer onderwerpen verkennen? Ik creëerde een aantal journals die je kunnen helpen op het gebied van dankbaarheid, self care en self love (allemaal mega belangrijke onderwerpen voor Human Design projectors).