Projector Business

Niche

“Zo hé”, was haar eerste reactie toen ik antwoord gaf op haar vraag voor wie het summit was dat ik organiseer.


Ik merkte gelijk een golf van twijfel op die na haar opmerking door mij heen ging. Mijn hoofd maakte overuren. Had ik de verkeerde keuze gemaakt? Stopte ik mijn tijd en energie in een kansloos project? Moest ik mijn doelgroep aanpassen?


In plaats van die gedachtengang te blijven volgen, stelde ik Rianne een vraag: “Waar komt jouw reactie vandaan?”


“Nou, ik heb nog nooit gehoord van een summit specifiek voor alleen Human Design Projectors. Het is een behoorlijke niche.”


Ik knikte. Ze had gelijk. Ik had er ook nog nooit van gehoord en da’s precies de reden waarom ik een online summit door en voor Projectors organiseer.


Mijn twijfel verdween als sneeuw voor de zon. Ik voelde meteen weer waarom ik dit Summit organiseer. “Al is er maar één Projector geholpen met dit summit. Eén Projector die zich gesterkt voelt, een inzicht opdoet of zichzelf beter leert kennen door de Projector Power Summit, dan is het al geslaagd.


En daarbij is dit een project waarvan ik zelf enorm blij word. Ik vind het heerlijk om te connecten met andere mensen, ze het hemd van het lijf te vragen en hun verhalen te horen.” Ze lachte: “Mooi. En daarbij leer jij jezelf door alle gesprekken ook weer beter kennen.”


Yep! Dat is wat we doen als Projectors: onszelf door de ander beter leren kennen. And I love it!


Ben jij benieuwd naar de interviews? Meld je dan nu aan voor de Summit.