Creatief/helend schrijven

Potentiële bezwaren als je overweegt mee te doen met ‘Schrijf jezelf beter’

Investeren in een (online) programma kan voelen als een grote beslissing. Je investeert niet alleen geld in het programma, maar moet er ook tijd voor vrijmaken. Tijd die je niet ergens anders aan kunt besteden. En je wilt je zuurverdiende geld en spaarzame tijd natuurlijk niet investeren in het verkeerde programma. Om je te helpen bij het maken van je keuze deel ik bezwaren en vragen die potentiële deelnemers kunnen hebben als ze overwegen mee te doen aan mijn Schrijf jezelf beter.


Voor wie Schrijf jezelf beter niet kent, het is een inspirerend, intensief online programma van vijf dagen voor iedereen die er klaar voor is om shit uit het verleden los te laten. Elke les helpt je om bij de kern te komen, belemmerende overtuigingen bloot te leggen (en te veranderen) en vervelende gebeurtenissen in een ander licht te gaan zien. In het programma krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om te deepdiven en jouw verhaal te kunnen herschrijven.


1: Ik kan niet schrijven, kan ik dan toch meedoen?’

Jazeker! Het gaat er bij Schrijf jezelf beter helemaal niet om dat je mooie zinnen schrijft, je grammatica klopt en je correct Nederlands schrijft. Het gaat erom dat jij op papier zet wat er in je omgaat. En niemand krijgt te zien wat jij schrijft, dus het maakt helemaal niet uit of je goed kunt schrijven of niet.

 

2: ‘Ik zou niet weten waarover ik kan schrijven, is het dan toch iets voor mij?’

Absoluut! In het programma leg ik je uit waarover je kunt schrijven. Je zult zien dat er toch iets (uit je onderbewustzijn) naar boven komt waarover jij kunt schrijven.

 

3: ‘Ik heb geen tijd’

Zeg eens eerlijk… heb je echt geen tijd of maak je er geen prioriteit van? Dit is wat deelneemster Renske daarover zei: “Ik denk altijd dat ik geen tijd voor zoiets heb. Die is er wel, maar ik moet het belangrijk maken en bijvoorbeeld de wekker eerder zetten. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan.”


Heb je echt geen tijd in je agenda om 5 dagen op een rij 20-40 minuutjes vrij te maken? Eén aflevering minder bingewatchen en je bent er al…). En daarbij als het programma jou vervolgens een energieboost geeft, levert het je alleen maar meer op, zoals Renske heeft ervaren:


“Ik merkte dat ik niet meer zo goed voor mezelf zorgde en lustelozer was. Dankzij Schrijf jezelf beter ontstond er ruimte, lucht en energie. Ik ben moeiteloos, gedachteloos en planloos dingen anders gaan doen. Zo sta ik elke ochtend om 6.00 uur buiten voor een uurtje me-time. Dat kreeg ik jaren niet voor elkaar. Dat uurtje geeft me de rest van de dag energie om fris in het koppie te kunnen blijven.”


4: ‘Ik kan het niet betalen’

De vraag is niet of jij het kunt betalen, maar hoeveel het jou waard is om lekkerder in je vel te zitten, energieker en gezonder te zijn…


Schrijf jezelf beter geeft jou tools die je de rest van je leven kunt gebruiken om laagjes af te pellen en jouw energiepeil super hoog te houden. Jouw investering in het programma betaalt zichzelf keer op keer terug.


En vraag jezelf ook af wat het jou kost als je besluit om niet te investeren in Schrijf jezelf beter (en of dat eigenlijk wel écht een optie is…).


Hoeveel energie en tijd ga jij nog verspillen aan het onder water houden van die kurk? Balend dat je niet lekker in je vel zit en je energiepeil beneden nul is, terwijl je zou willen dat het anders is. Dat is wat het je kost als je niet besluit te investeren in Schrijf jezelf beter.

 

5: ‘Kan ik dit niet gewoon zelf doen?’

Als jij er voor 110% van overtuigd bent dat jij deze stappen zelf kunt zetten, heb je mijn hulp niet nodig.


De vraag is of je het dan ook daadwerkelijk gaat doen. En of je in zo’n korte tijd resultaat gaat zien. Er is een reden waarom ik in Schrijf jezelf beter bepaalde dingen, zoals schrijfoefeningen en geleide meditaties heb gecombineerd.


Wil jij serieus met innerlijk werk aan de slag gaan en laagjes van die spreekwoordelijke ui afpellen, dan wil ik je daar met Schrijf jezelf beter graag mee helpen. Ik word oprecht blij van mensen die twijfelden over Schrijf jezelf beter en mij vervolgens blije berichtjes sturen over wat het programma voor ze heeft gedaan. Ik zou het zo gaaf vinden om jou te mogen verwelkomen en te zien hoe jij all-in gaat!


Klik hier als jij all-in wilt gaan

 

6: ‘Nu is niet de juiste tijd’

Als jij niets verandert, verandert er niets… als nu niet de juiste tijd is wanneer is het dat dan wel? En gezien de resultaten die deelnemers behalen, kan ik niet beloven dat ik de prijs in de toekomst niet ga verhogen.


Je krijgt overigens lifetime toegang tot het programma, dus je kunt eraan beginnen wanneer het jou uitkomt én je kunt het programma herhalen op momenten dat jij dat nodig hebt. Stap voor stap kom je ook een heel eind!


En misschien ontdek je wel waarom jij zo druk bent en weinig tijd voor jezelf neemt (dat was in elk geval een van de inzichten die ik al schrijvend opdeed. Pijnlijk, maar het zorgde er wel voor dat ik het afgelopen jaar een stuk minder obsessief ben gaan werken).


Hopelijk helpt dit jou om een goede keuze te maken.


Ik hoor regelmatig dat Schrijf jezelf beter life changing voor deelnemers is geweest. Dat gun ik jou ook!

 

7: ‘Ik ben bang dat ik het verkeerd doe’

Sommige potentiële deelnemers zijn bang om iets verkeerd te doen. Maak je geen zorgen. Je kunt namelijk niets verkeerd doen! Alles wat je op papier zet, is goed. En weet ook dat niemand hoeft te zien wat jij opschrijft.


Interesse? Je vindt hier meer over Schrijf jezelf beter.

 

8: ‘Dat werkt niet voor mij’

Sommige potentiële deelnemers zijn enthousiast over het programma, maar denken dat het voor hen niet werkt, omdat ze niet kunnen schrijven, nooit gemediteerd hebben, eerdere therapie niet hielp…. (noem zelf een reden). Garanties kan ik je niet geven, maar wat ik je wel kan vertellen is dat mijn aanpak voor mijzelf en anderen goed werkt. Ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou gaat helpen als jij all-in durft te gaan. Mocht je niet tevreden zijn, dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf je geld terugkrijgen. Ik vraag je in dat geval wel om te laten zien dat je serieus met het programma aan de slag bent gegaan. Je kunt contact met mij opnemen via [email protected].

 

9: ‘Ben ik na dit programma helemaal beter/geheeld?’

Nee. Schrijf jezelf is een vorm van zelfhulp. Net als bij elke vorm van zelfhulp kan ik niet garanderen dat het na het volgen van het programma opgelost is. Met dit programma wil ik je inspireren, motiveren en tools aanreiken die jou helpen om te helen en lekkerder in je vel te zitten. Ik ben geen psycholoog en Schrijf jezelf beter is geen vervanging voor een medisch traject. Schakel professionele hulp in wanneer je die nodig hebt.

 

Wil jij jezelf beter schrijven? Klik dan hier: https://nannekevandrunen.nl/schrijf-jezelf-beter

 

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Staat jouw vraag er niet bij? Ik beantwoord ‘m graag! Stuur een mailtje naar [email protected] of stuur me een DM op Instagram (@nannekevandrunen).