Projector

Hoe beslis je als Projector op basis van je Human Design autoriteit?

Hoe neem je nou de juiste beslissing met je Human Design Projector autoriteit om te bepalen of Projector Magic (of iets anders) iets voor jou is?


Het belangrijkste is dat je niet meedoet, omdat je bang bent dat je anders iets mist, denkt dat je mee moet doen of het anders niet redt als Projector-ondernemer.


Ik wil je uitnodigingen om deze beslissing puur te nemen op basis van je autoriteit. Als je in je hoofd gaat zitten, is de kans groot dat je het niet doet vanuit een intrinsieke motivatie. Dat kan tot gevolg hebben dat je het programma niet of halfslachtig volgt, spijt krijgt van je aankoop en/of niet de beoogde resultaten krijgt. Daar word jij niet blij van en ik ook niet.


Dus... gebruik je autoriteit om de beslissing te nemen.


Splenic (milt):

Het kan een subtiele fluistering/stem zijn, een onverklaarbaar weten of een warm en kalm gevoel. Het belangrijkste is dat je het in het moment voelt in je lijf en niet bedenkt met je hoofd. Zodra je erover gaat nadenken, is het niet meer je milt. De schaduwkant van je spleen is aan het woord zodra je gedachten krijgt als: "Hmm, ik weet niet of ik dit echt nodig heb..."


Emotional

Het is belangrijk om jouw emotionele wave (die kan variëren van een dag, een paar dagen tot een paar weken) volledig te doorlopen en te wachten op gevoel van je gegrond voelen en weten wat je mag doen. Lijstjes maken met voor en tegens helpt niet 😉.


Mental

Zoek iemand die kan dienen als jouw klankbord (puur een luisterend oor, niet iemand die advies geeft), zodat je kunt praten over hetgeen je een beslissing over wil nemen. Probeer terwijl je praat uit je hoofd te blijven en focus je op wat je voelt in je lijf. Voelt het goed/expansief of neutraal? Let ook op de energie van je klankbord, maar vraag niet om advies. Zij voelen niet wat jij voelt.


Self-projected

Zoek iemand die kan dienen als jouw klankbord (puur een luisterend oor, niet iemand die advies geeft), zodat je kunt praten over hetgeen je een beslissing over wil nemen. Probeer terwijl je praat uit je hoofd te blijven en focus je op wat je in je hart (G center) voelt. 'Zoemt' het/voelt het levendig of neutraal? Sommige Projectors kunnen voelen of het voor het hart een ja of nee is. Vertrouw op dat antwoord.


Ego

Deze autoriteit wil beslissingen nemen die gebaseerd zijn op je hartsverlangen en wilskracht. Het is oké om 'gezond egoïstisch' te zijn.


Wat je autoriteit ook is, zorg ervoor dat je enthousiast bent over je beslissing en voelt dat dit programma je vooruit kan helpen en bijdraagt aan een sterkere en succesvollere jij.


Voelt het als een 'moetje' en zwaar? Doe het dan alsjeblieft (nog) niet. Je zult dan niet de resultaten krijgen die ik je zo gun. Vertrouw op je autoriteit.


Leren van andere Projectors?

Mis jij andere Projectors in je leven? Mensen die ook bezig zijn met hun Human Design, waar je ervaringen mee kunt uitwisselen en tips van kunt krijgen. Dan is de Projector Power Summit iets voor jou! Alle sprekers delen hun persoonlijke reis met je, inclusief hoe ze in aanraking zijn gekomen met Human Design, de uitdagingen die ze onderweg hebben ervaren en hoe het volgen van hun Human Design hen heeft geholpen. Ze delen niet alleen hun successen, maar ook hun fuck ups, zodat jij ervan kunt leren. Je leest hier meer over de Projector Power Summit.