Creatief/helend schrijven

Veelgestelde vragen over Schrijf jezelf beter

Er is een aantal veelgestelde vragen over Schrijf jezelf beter. Lees hieronder welke dat zijn en wat het antwoord erop is:


Ik kan het niet betalen

De vraag is niet of dat je het kunt betalen, maar de vraag is hoeveel het jou waard is om lekkerder in je vel te zitten, energieker en gezonder te zijn. Schrijf jezelf beter geeft jou voor maar 197 euro (excl. btw) tools die je de rest van je leven kunt gebruiken om laagjes af te pellen en je energiepeil super hoog te houden. Jouw investering in het programma betaalt zich echt keer op keer weer terug. 


En vraag jezelf ook eens af wat het kost als je besluit om niet te investeren in Schrijf jezelf beter. Is dat eigenlijk wel een optie? Hoeveel energie en tijd ga jij nog verspillen aan het onder water houden van een kurk? Want daarmee kun je het niet verwerken van emoties in je lijf vergelijken. Voor je lichaam voelt het alsof het een geheim moet bewaren. Op het moment dat je die kurk (de emoties) loslaat, dan ben je geen energie meer kwijt aan het onder water duwen van die spreekwoordelijke kurk. Die energie kun je letterlijk voor iets anders inzetten.


Baal jij dat je niet lekker in je vel zit en dat je energiepeil beneden nul is, terwijl je zou willen dat het anders is? Dat is wat het je kost als je besluit om er niets aan te doen. 


Ik heb er geen tijd voor

Zeg eens eerlijk: heb je geen tijd of maak je er geen prioriteit van? Dat is wat deelneemsters Renske ook zei: “Ik denk altijd dat ik geen tijd voor zoiets heb, maar die is er wel. Ik moet het gewoon belangrijk maken en bijvoorbeeld de wekker eerder zetten.” En jij? Heb je echt geen tijd in je agenda om vijf dagen op een rij 20 tot 40 minuutjes vrij te maken? Eén aflevering minder bingewatchen van The Crown of Virgin River en je bent er al. En daarbij als het programma jou vervolgens een energieboost geeft, dan levert het je alleen maar meer op.


Kan ik dit niet gewoon zelf doen? 

Ja, absoluut. Als jij er echt voor 200 procent van overtuigd bent dat jij die stappen zelf kunt zetten, dan heb je mijn hulp helemaal niet nodig. Maar de vraag is of je het dan ook daadwerkelijk gaat doen en of je in zo'n korte tijd (vijf dagen) resultaat gaat zien.


Het is nu niet de juiste tijd

Als jij niets verandert dan verandert er niets. En als nu niet de juiste tijd is wanneer is het dat dan wel? Wat goed is om te weten, is dat je life time toegang tot het programma krijgt (zo lang als Schrijf jezelf beter bestaat - en da’s wat mij betreft is heel lang). Je kunt er dus aan beginnen wanneer het jou uitkomt. En je kunt Schrijf jezelf beter herhalen op momenten dat jij het nodig hebt en je weer een laagje van de ui wil afpellen. Je hoeft niet alles in één keer te verwerken. Stap voor stap kom je ook echt een heel eind.


Ik kan niet schrijven. Kan ik dan toch meedoen? 

Ja, absoluut! Bij Schrijf jezelf beter gaat het er niet om dat jij mooie zinnen schrijft, dat je grammatica klopt of dat je correct Nederlands schrijft. Dat boeit echt helemaal niet. Het gaat erom dat jij op papier zet wat er in je omgaat. Niemand krijgt te zien wat jij schrijft. Dus het maakt helemaal niet uit of dat je goed kunt schrijven.


Ben ik na dit programma helemaal beter of geheeld? 

Dat zou mooi zijn, maar zo werkt het helaas niet. Schrijf jezelf beter is een vorm van zelfhulp. En net zoals bij elke vorm van zelfhulp kan ik niet garanderen dat het na het volgen van het programma is opgelost. Met dit programma wil ik je inspireren, motiveren en tools geven die jou helpen om jezelf te helen en lekkerder in je vel te zitten. Ik ben geen psycholoog en Schrijf jezelf beter is absoluut geen vervanging voor een medisch traject. Schakel alsjeblieft professionele hulp in wanneer die nodig hebt. Het programma kan je wel helpen om stappen te zetten en laagjes van de ui af te pellen. Wat mij betreft, is elk laagje dat je afpelt winst. 


Wat nou als het programma me niet bevalt? 

Weet je, ik ben ervan overtuigd dat dit programma jou gaat helpen als jij all in durft te gaan. Maar als je niet tevreden bent, kun je gebruik maken van de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ik vraag je dan wel om te laten zien dat je serieus met het programma aan de slag bent gegaan. 


Ik heb geen idee waarover ik kan schrijven. Is het dan toch wel iets voor mij? 

Zeker! In het programma leg ik uit waarover je kunt schrijven. Je zult zien dat er (vaak uit je onderbewustzijn) iets naar boven komt waarover jij kunt schrijven. 


Ik ben bang dat ik het niet aankan.

Ik geloof erin dat je nooit meer te verwerken krijgt dan dat je op dit moment aan kunt. Jouw lijf en onderbewustzijn zijn superslim en helpen jou om stapsgewijs te helen en los te laten. 


Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je betaalt dan 6 x 37 euro (exclusief btw). De betaling gaat per maand, dus je betaalt 6 maanden achter elkaar 37 euro per maand. Wil je in termijnen betalen, klik dan hier. Je kunt kiezen uit betalen via PayPal of credit card.


Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Staat jouw vraag er niet bij? Ik beantwoord ‘m graag! Stuur een mailtje naar [email protected] of stuur me een DM op Instagram (@nannekevandrunen).


Ik wil mezelf beter schrijven, wat is de volgende stap? 

Wil je Schrijf jezelf beter volgen? Klik dan hier: https://nannekevandrunen.nl/schrijf-jezelf-beter.